Hvordan reparere min iPod

Hvordan reparere min iPod


Som med alt av elektronisk utstyr, og til brukere kan begynne å oppleve problemer med sin iPod. Mange av disse problemene vil være programvare basert, som når en sang vil ikke spille, eller enheten begynner å hoppe eller bare slår seg ikke på i det hele tatt. Reparere en iPod på egen hånd kan spare deg ikke bare tid, men penger --- som fra å måtte sende en iPod til Apples servicesenter hvis det ikke lenger er under garanti.

Bruksanvisning

1 Start iPod. Starte en iPod har samme effekt som å starte en datamaskin i at det klarner enhetens interne minne, slik at det å starte frisk og normal. For å starte iPod hold nede "Play" knappen og rundskriv "Enter" knappen samtidig i 10 til 15 sekunder. IPod vil slå seg av. Trykk og hold disse to knappene til iPod slås på igjen.

2 Kontroller at du har den nyeste programvareversjonen. Ved å koble iPod til datamaskinen ved hjelp av enhetens USB-link-kabel, kan du åpne iTunes og sjekk for å se om noen ny versjon av iPod interne programvaren er tilgjengelig. Apple oppdaterer iPod-programvare for å legge til nye funksjoner og fikse bugs er kjent for å være til stede i tidligere versjoner. For å se etter programvareoppdateringer Klikk på iPod navn i iTunes og velg "Se etter oppdateringer". Hvis programvareoppdateringer er tilgjengelig vil du bli bedt om å laste dem ned.

3 Gjenopprett iPod. Gjenoppretting av iPod vil ha samme effekt som å avinstallere og installere et program på en datamaskin. Det vil helt formatere iPod interne harddisk (slette alle dine data i prosessen), installere programvare og synkronisere iPod sikkerhetskopiere med iTunes-biblioteket. Dette kan løse mange programvarerelaterte problemer du kan ha oppstått. Koble iPod til datamaskinen, åpner du iTunes og klikk på iPod navn. Klikk på "Restore" -knappen for å starte prosessen.

Hint

  • Det anbefales ikke at du forsøker å løse eventuelle maskinvarerelaterte problemer du kan støte på din iPod på egen hånd. Åpne opp iPod sak på noen måte vil ikke bare ugyldiggjøre eventuelle garantier du har, men vil også risikere permanent skade på enheten. For å løse eventuelle maskinvarerelaterte problemer bør du rådføre deg med iPod-bruksanvisningen og ta kontakt med nærmeste filial av Apples serviceavdeling.