Hvordan rense en motor med et Co2 Spray Gun

Bilmotorer vil fungere best når de er rene. Over tid vil de til slutt samle fett og annen oppbygging. For å sikre at du motoren fungerer på sitt maksimale evner, er det en god idé å rengjøre motoren hver tredje måned for å fjerne eventuelle gunk og rusk. En Co2 pistol er en effektiv måte å rense motoren din. Co2 er en tørr gass som kan komme inn i alle sprekker i motoren, og rengjøring med Co2 er også kjent som tørris. På bare noen få minutter, kan du ha motoren ryddet av og bilen kjører som den er helt ny.

Bruksanvisning

1 Start bilen og flytte den ut til oppkjørselen. Slå av motoren og pop panseret.

2 Koble de negative og positive batteri terminal kabler. Dekk til alle elektriske komponenter i nærheten av motoren med en plastpose. Pakk delene i plast og tape dem der det er nødvendig.

3 Rengjør motoren med såpe og en fille. Skrubb motor med en våt klut for å fjerne den tykke fett som bygger opp. Skyll det av med en slange.

4 Hold Co2 pistolen over toppen av motoren og trykk på knappen for å begynne å spraye motoren. Beveger seg rundt i motoren som holder pistolen så nært som mulig uten å komme i kontakt med motoren.

5 Spray rundt hele området inntil alt overskytende rester er fjernet. Ta plasten ut av de elektriske komponentene og koble til batteriet terminal kabler. Slå panseret og skru på bilen for å se hvordan motoren er i gang.