Hvordan rengjøre en Toshiba DLP TV

Hvordan rengjøre en Toshiba DLP TV


Toshiba er en populær produsent som bærer en linje av høy kvalitet fjernsynsapparater, inkludert DLP TV (eller Digital Light Processing). Disse TV-apparater, som er litt mer teknologisk avansert, også kommer med en høy prislapp. Dette gjør det viktig å rengjøre og omsorg for TV på riktig måte, for å forlenge levetiden på TV. Bruk av feil rengjøringsmidler kan fort ødelegge denne type TV, som fører til en kostbar reparasjon eller i noen tilfeller, en komplett TV erstatning. Du kan trygt rengjøre Toshiba DLP TV med noen få enkle rengjøring verktøy.

Bruksanvisning

1 Slå av TV-apparatet, og koble når det er mulig.

2 Støv hele TV med en fjærkost. Dette vil trygt fjerne støv som samler seg over tid, slik at du med en ren, klar TV. Støv over skjermen på TV-apparatet forsiktig, da dette er en av de mest følsomme deler av TV-overflate.

3 Hell like deler destillert vann og isopropylalkohol i en sprayflaske. Destillert vann fjerner mineraler som finnes i vann fra springen, og ved hjelp av en 70% isopropylalkohol (den typen som brukes til å behandle kutt og skrubbsår), vil trygt rengjøre TV.

4 Spray en lys tåke av rengjøringsmiddelet på en mikrofiberklut. Tørk over skjermen på TV forsiktig, gni i lang jevne tak, fra den ene siden av skjermen til den andre med hvert sveip. Dette vil la fjernsynet tørke strek-fri.

5 Spray en annen tåke av rengjøringsmiddel på kluten, og tørk ned resten av TV. Dette inkluderer knapper, rammen av TV-apparatet, og også på baksiden av TV, som ofte går ustelte for.