Hvordan rengjøre en Screaming Eagle luftfilter

Hvordan rengjøre en Screaming Eagle luftfilter


Harley-Davidson har vært å lage motorsykler for mer enn 100 år, og racing har vært en del av denne arven siden 1905. Harley-Davidson linje av Screamin 'Eagle (eller Screaming Eagle) motordeler kan bidra til å drive en motorsykkel til 200 miles per time. En high-flow Screamin 'Eagle luftfilter kit gir forbedret motorytelse over lager luftfilter. Fordi luftfilterelementet er utsatt, vil det trenger regelmessig rengjøring for maksimal ytelse.

Bruksanvisning

1 Finn luftfilteret på høyre side av motorsykkelen rett under bensintanken. Løsne klemmen som holder filteret med en Philips skrutrekker i en retning mot klokken. Trekk luftfilteret ut av luftrøret for hånd.

2 Rap luftfilteret på en hard overflate for å løsne smuss partikler. Pensle filteret med en myk børste for å fjerne eventuelle gjenværende smuss.

3 Spray filterfoldene sjenerøst med luftfilter renere (tilgjengelig på en Harley-Davidson forhandler) og la den suge den i 10 minutter før du fortsetter.

4 Skyll filteret med en lavtrykks hageslange fra innsiden og ut. Rist overflødig vann ut av filteret for hånd og la den lufttørke helt før du fortsetter.

5 Spray hver luftfilter fold med luftfilter olje (tilgjengelig på din Harley-Davidson forhandler). Hold sprøyta 3 inches fra filteret mens sprøyting. La oljen trekke inn i 20 minutter før du fortsetter.

6 Inspiser filteret og bruke luftfilter olje til noen områder som var savnet med en klemme flaske (identifisert av hvite flekker på folder). La oljen til å absorbere i flere minutter.

7 Skyv luftfilter - med logoen vendt opp - til luftrøret ca 5/8 av en tomme. Stram klemmen med en Philips skrutrekker i klokkens retning. Bruk en momentnøkkel med en Philips hodet vedlegg og sørg for klemmeskruen strammes til 30-40 tommers pounds.

Hint

  • Luftfilteret kan rengjøres ved å fylle en grunn skål med luftfilter renere og rullende luftfilterelementet gjennom rengjøringsmiddel. Ta av luftfilteret og la det trekke i 10 minutter.
  • I stedet for å sprøyte oljen, bruker en plastflaske klemme for å bruke luftfilter olje til hver fold på elementet.