Hvordan rengjøre en Samsung DLP Bulb

Hvordan rengjøre en Samsung DLP Bulb


Samsung DLP TV-pærer har en gjennomsnittlig levetid på 5000 til 8000 timer i henhold til Samsung. Levetiden på pæren kan forkortes dersom innstillingene på TV har blitt endret. Fargen på TV kan blekne som pære aldre. Rengjøring av pære kan hjelpe forlenge levetiden, og du kan prøve å rense pære før erstatte den. Fjerne, rengjøring og skifte pære vil bare ta noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Slå fjernsynet av og koble fra apparatet. La TV hvile i minst en halv time for å være sikker på at det er helt kult. Ikke arbeid på pære hvis TV-apparatet fortsatt er varm.

2 Fjern pæren fra TV. De fleste DLP pærer er plassert i nedre høyre hjørne. Sjekk brukermanualen for å finne plasseringen av lampen. Ta av lampedekselet med en skrutrekker for å fjerne de fire skruene. Fjern skruene som holder lampen på plass. Ta tak i håndtaket og trekk ut pæren.

3 Rengjør pære. Vær svært forsiktig når du håndterer pære. Bruk små oppvirvling av komprimert luft for å fjerne eventuelle rester fra pæren. Luft bokser ment for en kameralinse fungerer best. Bruk en tørr klut for å fjerne noe annet fra pæren.

4 Fullfør alle andre renhold og vedlikehold på TV mens pæren er ute. Bruk trykkluft og lite vakuum å rengjøre interiøret. Pass på å ikke direkte berøre noen av interiøret av fjernsynet for å unngå å skade deler.

5 Sett pære. Bruk skrutrekker til å feste pæren og lampedekselet.