Hvordan rengjøre en Harley Davidson Softail Fat Boy

Hvordan rengjøre en Harley Davidson Softail Fat Boy


Harley-Davidson har alltid vært kjent for store motorsykler, og en av de mest populære motorsykler er Softail Fat Boy. Denne modellen ser ut som en motorsykkel fra 1950-tallet med sine store fendere, bred kropp og klassiske farger. Du kan rengjøre Fatboy ved hjelp av standard automotive rengjøringsmidler forutsatt at de ikke skade krom. Sjekk flasken. Hvis det ikke si at det skader krom, er produktet greit å bruke på motorsykkelen.

Bruksanvisning

1 Plasser Fatboy på flat mark. Hvis du plasserer sykkelen i hagen din, må du plassere noe under støtten for å sikre støtten ikke synke ned i bakken som skitt metter med vann. Dette hindrer sykkelen velter. En knust brusboks fungerer.

2 Plasser en baggie eller plastfolie over luftfilteret. Selv om filteret er laget for å bli våt, kan den drivende kraft av en slange dyse tvinge vann inn i drivstoffinntaket.

3 Plasser et par dråper automotive såpe inn i en 5-gallon bøtte og deretter fylle bøtte med vann.

4 Spray hele sykkelen med vannsprut.

5 Påfør såpevann på sykkelen med en ren bomullsklut eller automotive svamp. Start med toppen av sykkelen og jobb deg nedover. Dette inkluderer de malte flater og krom overflater. Skyll fille eller svamp og dyppe den tilbake i bøtte etter behov.

6 Spray såpe av sykkelen ved hjelp av slangen vann.

7 Tørk av Fatboy tørre å bruke ren bomull badehåndklær. Badehåndklær virkelig suge opp vann og hindre behovet for å bruke krom polish å rengjøre flekker av Chrome hver gang du vasker sykkelen.