Hvordan rengjøre en GE VHS-kassett-spiller

Hvordan rengjøre en GE VHS-kassett-spiller


Når Japan lanserte den første Video Home System (VHS) i 1976, kunne folk både watch nylig utgitte filmer i sine hjem for første gang, og selv ta opp TV-programmer. VHS hatt en betydelig innvirkning på samfunnet og ble raskt en verdensstandard. Selv om DVD-teknologien etter hvert tok over, fortsetter VHS til å spille en rolle i husholdningene. Å vite hvordan du rengjør GE VHS-spilleren vil bidra til å holde reparasjoner ned, noe som i sin tur kan du spare penger.

Bruksanvisning

1 Rengjør utsiden av GE videospiller med en myk klut og en slipende, antistatisk rengjøringsmiddel.

2 Støv videospilleren ved hjelp av støvsuger støv vedlegg. Vakuum støv fra alle ventilasjonsåpningene på videospilleren --- topp, sider og bunn.

3 Polere din GE videospiller med en antistatisk poleringsmaskin og en myk klut. Bruk ikke oljebasert møbelpolish for mye, siden det samler støv.

4 Rengjør hoder på videospilleren hvis den ikke har en automatisk hoderenser. Du vet at du må rense videohodene når du får en snørik bilde på TV-skjermen. For å holde videospilleren i peak drift, rense hodet etter 30 timers bruk. GE VHS lydbånd modeller som GE VGN5500 har en automatisk hoderenser. Du trenger ikke å ha faglig leder rengjøring med disse modellene.

5 Sett fire dråper rengjøringsmiddel inn i hullet som finnes i hjørnet av en VHS hoderengjøring kassett, hvis du har en våt rengjøring tape som følger med et rengjøringsmiddel. Bruk mer eller mindre løsning, i henhold til instruksjonene på renseløsningen flaske. Du må punktere rengjøringsmiddel hullet med en nål først hvis den er helt ny. Hoderengjøring bånd ser ut som VHS-kassetter, unntatt de inneholder en myk klut i stedet for videobånd.

6 Sett VHS hoderengjøring kassett i videospilleren. La båndet til å kjøre ca 30 sekunder, eller for den tid som er angitt i de rengjøring tape instruksjoner. Tapen vil lage lyder som hodene beveger seg over vaskekluten.

7 Stopp GE VCR, ta ut vaske kassett og la videospilleren sitte i fem til ti minutter, slik at alkohol løsningen å fordampe. Hvis du brukte et renseri kassett --- en som ikke kommer med rengjøringsmiddel --- trenger du ikke å la videospilleren sitte etter rengjøring.

8 Test VCR hodene ved å sette inn et profesjonelt innspilte VHS-kassett. Bildet skal vises skarpt og klart --- hvis ikke, kjører du rense kassett igjen.

Hint

  • Kjøp antistatisk rengjøringsmiddel og video / VHS rengjøring kassetter for GE VHS i en elektronikk forhandler eller på nettet.
  • Hold tape rengjøringsmiddel som inneholder alkohol, borte fra alle varmekilder og flammer.
  • Skyll hendene eller øynene med vann i ca 15 minutter hvis du får tape vaskemiddel på dem.
  • Unngå å bruke skure produkt eller løsemiddel på GE videospilleren. Unngå å bruke for mye møbelpolish som inneholder olje --- VCR kabinett vil bare samle inn mer støv.
  • Ikke la en VHS hoderengjøring kassett i videospilleren, fordi båndet kan være slitende på videohodene.
  • Ta videospilleren til en profesjonell tekniker for reparasjon hvis du fortsetter å se snødekte bilder når du spiller kassetter.