Hvordan rengjøre en Bankene Turbo luftfilter

Hvordan rengjøre en Bankene Turbo luftfilter


Gale Banks produserer diesel ytelse deler for publikum. Arbeide med ytelse dieselmotorer for mer enn 30 år, har designerne i Banker produsert av høyeste kvalitet tilbehør og add-ons for dieselmotoren eier som ønsker å oppgradere til en bedre resultater pakke. The Banker Turbo luftfilter er en gjenbrukbare dieselfiltre og kan settes inn i et lager motorluftboks for bedre ytelse og gass kjørelengde. Laget for å vare livet av kjøretøyet, er det en enkel oppgave å fjerne, ren, lade opp og installere en Banks Turbo luftfilter når det blir tett med skitt og rusk fra bruk.

Bruksanvisning

1 Løft panseret av bilen for å avsløre motorrommet og luftinntak. Fjern Bankene Turbo luftfilter fra i luftboksen eller fra enden av en forbedret luftinntak. Flat eller kjegleformede gjenbrukbare filtre fra Bankene kan være i bruk, og må fjernes før rengjøring. Løsne låseklemmene eller krager og ta skittent luftfilter til en tom plastboks for rengjøring.

2 Å holde filteret i en vertikal stilling, begynne å sprøyte et avfettingsmiddel inn i filtermaterialet som starter på toppen av filteret. Flytt side til side og ned til bunnen mens du går. Denne bevegelse vil bidra til å presse smuss og materialet fra i filtreringsmaterialet, ut den andre siden og inn i karet, eller renne ned gjennom filteret og ut i bunnen. Bruk nok av avfettingsmiddel å fjerne minst 95 prosent av smuss fra filteret. Filtermaterialet vil vende tilbake til sin opprinnelige farge etter skitt er borte og kan brukes som en guide for å finne ut hvor mye av smuss fjernes.

3 Kjør en slange med kaldt vann gjennom filteret på samme måte. Målet er å vaske bort alle bygget opp materiale som filteret er fanget under bruk. Disse gjenbrukbare filtre fanger rusk inne i netting og cottonlike materiale som anvendes som filter. Impregnert med olje, er Banks Turbo luftfilter i stand til å tillate mer luft å passere gjennom det mens fanger flere partikler enn originale papir filtre som er disponibel. Den ekstra ytelse og besparelser garanterer godt denne renseprosessen for den forbedrede kraft og sparing.

4 Trykk på filter for å fjerne alt overflødig vann, avfettingsmiddel og smuss fra nylig rengjort Banks Turbo Filter. Sett i et tørt, varmt sted før fibrene er blitt tørr. Når det er tørt, bør filteret kontrolleres for skader eller pakket filterelement som kan ha behov for å bli fjernet. Ikke noe press bør brukes under vaskeprosedyrer for å unngå pakking materialet i bunter, men hvis det skjer, dunke filteret slik at materialet er jevnt fordelt før opplading med filter olje.

5 Bløtlegg filtermateriale med filter olje etter at filteret er rent og tørt. Bruk hånd sprute dispenser eller aerosol spray for å få filteret oljen inne i filtermaterialet. Bruk nok olje til fullstendig å suge på innsiden av filteret, men ikke for mye, slik at det renner fra filteret. Spray eller injisere små mengder fra topp til bunn, og bygge opp til det punktet av metning rett før filteret lekker olje. Bank filteret igjen for å fjerne overflødig og installere tilbake i fabrikken luft boksen eller på slutten av en forestilling inntak rør fra Banks diesel ytelse selskap.

Hint

  • La det være minst 12 timer tørketid før du lader et rent filter med olje. Fordi vann og filter olje ikke blanding, kan du ha deler av filter uten olje når filteret endelig tørker. Ha en midlertidig filter tilgjengelige for bruk under renseprosessen for å være sikker på at du lar nok tørketid i mellom rengjøring og oljing av en Bankene Turbo luftfilter.
  • Ikke spray gjenbrukbare luftfiltre med trykkluft. Det kan pakke filterelementet sammen. Når fibrene blir forriglet i bunter, som gjør det filter mindre effektiv. Dersom fibrene blir bunched opp, er en erstatning filter anbefales.