Hvordan Rejet en Scooter

Hvordan Rejet en Scooter


Rejetting du scooter kan utføres hjemme så lenge du forstår hvordan du får tilgang dysene i forgasseren. Å ha de riktige verktøyene vil hindre skader på scooter, og forstå hvordan en forbrenningsmotor fungerer også hjelper. Når rejetted vil scooteren kjøre bedre og være mer drivstoffeffektive.

Bruksanvisning

1 Finn forgasseren på scooter. Åpne opp forgasseren boks med en skrutrekker hvis forgasseren har en. Fjerne luftslangen er festet til forgasseren inntaket. Sett noen deler i en plastbøtte i nærheten slik at du ikke mister dem. Bruk en pipenøkkel med det passende stikkontakt og skrutrekker hvis det er nødvendig for å frigjøre forgasseren fra motoren. Koble gassvaieren fra forgasseren hvis det er mulig.

2 Plasser forgasseren på et arbeidsbord eller klar plass med lys. Bruk en skrutrekker til å frigjøre jet forsamlinger fra forgasseren. Du må kanskje åpne opp deler av forgasseren å få tilgang til dem. Skyll jet forsamlinger med carb renere. Tørk dem med en butikk fille.

3 Fjern hoved jet fra jet forsamlingen hvis den er festet. Bruk nebbtang til å håndtere jets, men pass på at du ikke skraper dem. Finn nålen hvis dysene på forgasseren bruke nål jetfly i stedet. Skriv ned eller merk antall jet skal fjernes. Bruke en større erstatning stråle for å øke strømmen av brennstoff til motoren. Bruke en mindre stråle for å redusere brennstoffet som strømmer til motoren. Gjenta prosessen for inaktiv, mid-range, og topp-range forgasser jets.

4 Monter forgasseren med de nye jetfly. Sørg for å rense ut forgasseren med carb renere og tørk den. Bytt ut de gamle forgasser pakninger utsatt med nye. Koble gassvaieren. Ta sammen igjen forgasseren og fest den til motoren med en pipenøkkel eller skrutrekker. Sett på luftslangen. Stram alle nødvendige klemmer etter behov. Hvis det er aktuelt, lukke opp forgasseren boksen over forgasseren.

5 Prøvekjør scooter. Etter noen minutter, trekke over og ta ut tennpluggen med en pipenøkkel. Se på fargen og finne ut om det er brun, hvit eller fet svart. Gjør den jetting prosessen hvis tennpluggen er hvit, med en større jet å legge drivstoff. Bruk en mindre jet hvis tennpluggen viser seg å være fet svart på spissen, redusere drivstofftilførselen. Gjenta prosessen med å gjenoppbygge og testing før tennpluggen spissen viser en sjokoladebrun farge når man kjører.

Hint

  • Når du kjøper en større eller mindre jet, sørg for å kjøpe ekstra seg i forskjellige størrelser. De er ikke dyrt, og har en rekke gir deg muligheten til å foreta justeringer tuning scooter forgasseren.
  • Utfør hvert trinn nøye. Forgassere er vanligvis laget av aluminium, som kan bli strippet eller lett bøyd av metallredskaper.