Hvordan registrere My Nuvi 855

Garmin Nuvi 855 er en bil GPS-mottaker som også kan konverteres til en bærbar enhet. Systemet har også stemmeaktivert navigasjon. Kjøpt ny, kan enheten koste alt mellom $ 112 og $ 170, avhengig av forhandler. Ved å registrere din Nuvi, kan Garmin holde deg informert om eventuelle tilbakekallinger som kan gjelder for enheten, samt de nyeste programvareoppdateringene.

Bruksanvisning

1 Bruk mini-USB-kabel for å koble nüvi-enheten til datamaskinen. Den ene enden av kabelen kobles til Garmin USB-port; den andre enden kobles til datamaskinens USB-port.

2 Besøk Garmins webområde. Klikk på "Support" -kategorien. Velg "Produktregistrering." Klikk på "Automotive."

3 Velg alternativet for å lage en "myGarmin" konto. Hvis du allerede har registrert deg for en konto, bare skriv inn brukernavn og passord. Klikk på "Logg inn".

4 Klikk "Fortsett" for å installere "Garmin Communicator Plug-In" på din datamaskin. Denne programvaren er nødvendig for Garmin å oppdage og kommunisere med enheten via datamaskinen.

5 Skriv inn serienummeret for Nuvi. For å finne serienummeret, ta av batteridekselet fra enheten. Løft opp batteriet. Du vil se serienummeret på understrekkoden.