Hvordan registrere et SIM-kort Online

Hvordan registrere et SIM-kort Online


Et SIM-kort er en liten minnebrikke som er brukt i noen mobiltelefon modeller. SIM-kortet er et akronym for Subscriber Identity Module. Et SIM-kort er svært nyttig fordi det gjør det enkelt for mobilbrukere å bytte til en ny telefon bare ved å ta ut SIM-kortet ut av den gamle telefonen og sette den i den nye telefonen. I USA, AT & T og T-Mobile bruker SIM-kort teknologi. For å registrere et SIM-kort, du trenger bare å aktivere den.

Bruksanvisning

Hvordan registrere et SIM-kort på nettet via AT & T

1 Besøk www.wireless.att.com/activations/.

2 Velg det alternativet som best beskriver din aktiveringstype. Hvis du er en ny kunde, oppgradere en telefon eller legge til en linje, skriv inn din trådløst tall, velger bekreftelsesmetode og skriv bekreftelsesnummeret og velg "Next". Hvis du aktiverer et SIM-kort for en forhåndsbetalt telefonen, velger du "neste" når du velger alternativet beskriver aktiveringstype.

3 Skriv inn SIM-kort nummer i boksen og klikk på "fortsett". SIM-kortet nummeret på SIM-kortet.

4 Fortsett å følge instruksjonene og legge inn den nødvendige informasjonen.

Hvordan registrere et SIM-kort på nettet via T-Mobile

5 Besøk www.t-mobile.com/shop/plans/activateprepaid.aspx og velg hastighet plan som best beskriver aktiveringstype.

6 Skriv inn aktiveringskode. Dette nummeret er plassert på aktiveringskortet direkte etter at agenten kodefeltet. Skriv du fødselsdato og velg delstaten der du ønsker service.

7 Velg ditt retningsnummer og byen nærmest deg. Skriv inn ditt SIM-kortnummeret. Tallet ligger på SIM-kortet. Skriv inn ditt telefonnummer serienummer. Dette nummeret kan vanligvis finnes under området som holder batteriet og på esken telefonen kom.

8 Lag en PIN-kode.

9 Velg "Aktiver PIN-kode."