Hvordan registrere et hjem bygget Trailer

Hvordan registrere et hjem bygget Trailer


Hvis du har kjøpt eller bygget en hjemmelaget trailer, prosessen med å registrere den for gatebruk i staten er litt mer involvert enn hva det tar å registrere et kommersielt bygget trailer. Det er små variasjoner på prosedyren fra stat til stat, men de generelle kravene er de samme.

Bruksanvisning

1 Samle alle kvitteringer for ethvert materiale som brukes i å bygge din hjemmelaget trailer. Hvis du har brukt eller endret en kommersielt laget chassis, sørg for at du har alle kvitteringer i forbindelse med dette arbeidet.

2 Ta trailer til din nærmeste VIN inspeksjon stasjon. Du kan taue traileren til inspeksjon stasjon så lenge bilen tauing det er registrert. Hvis du har et kommersielt bygget chassis med en VIN nummer, vil offiseren på stasjonen gjennomføre en NCIC sjekk som vil bekrefte nummeret ble ikke meldt stjålet. Hvis chassiset ikke har en VIN nummer, vil offiseren tildele en og påføre VIN plate til rammen og gi deg de nødvendige papirene.

3 Har tilhengeren inspisert, vanligvis VIN Inspection Station kan også gjøre dette. I løpet av denne inspeksjonen vil offiser sørge for at tilhengeren har løpe og bremselys, blinklys og, hvis vekten av tilhengeren krever det, et eget bremsesystem. De vil også vurdere vekten av tilhengeren og bæreevne av chassiset man har anvendt for å bestemme vektgrense på tilhengeren.

4 Gå til bilen din register med alle papirene fra inspeksjonene, VIN oppdraget, NCIC verifisering (hvis aktuelt) og kvitteringer fra byggingen av tilhengeren. Be om en søknad om tittel og en erklæring av eierskap.

5 Fyll ut de resterende formene og legg dem på toppen av andre papirer med kvitteringer binders sammen. Kontorist som gir registreringen av din hjemmelagde trailer vil fortelle deg de riktige gebyrsatsene hvis du ikke har ringt og fått informasjon før.

Hint

  • Svært få motorkjøretøy registre tar kredittkort eller debetkort for sine avgifter. Kontroller at du har en sjekk eller kontanter på hånden for å dekke kostnadene for å registrere din hjemmelagde trailer.
  • Unngå å kjøpe en brukt chassis med en VIN nummeret som kommer uten tittel. Prosessen med re-titulere noe med et tildelt VIN-nummer kan være tidkrevende; det er ingen garanti vil du bli godkjent for en ny tittel.