Hvordan redusere luftinntakssystem Støy

Legge til en inntakssystem til kjøretøyet kan være et klokt trekk for bedre drivstoffeffektivitet og generell ytelse, men støy kan være høyere enn en standard inntak eller eksossystemet. Det finnes måter å redusere støyen i systemet.

Bruksanvisning

1 Legg merke til om støyen er sytete, for høyt eller for lavt. Hver lyd kan kalle for en annen løsning. Hvis du er usikker på om støy tone, ta den med til en eksos butikk og spørre hva de profesjonelle tror. De har ofte en stor øre for disse problemene.

2 Kjøp en støy muffling eksos spissen. Det er mange forskjellige tips tilgjengelig og alle av dem har ulike lyder for eksosanlegg. Mange kjøper dem for å gjøre sine biler høyere eller høres mer ut som racerbiler, men produsentene også gjøre dem til å stille inntak støy. Sjekk ut AutoAccessoriesGarage.com for et stort utvalg av luft inntak systemer.

3 Ta bilen til en eksos butikken for å være sikker på at inntak systemet ble installert riktig. Bortsett, fra støy, se om det er noen andre problemer. Det kan være høyere enn du ønsker, fordi det ikke var festet skikkelig. Ikke bare vil du være å unngå en kostbar situasjon, men du kan også stille støy litt.

4 Kontroller størrelsen av innløpsrøret. Diameteren inntak tube påvirker lyden du får fra eksosanlegget. Aksje rør er generelt mindre enn ytelses rør, noe som er grunnen til at bilen er roligere på lager tilstand.