Hvordan redigere videoer med en Canon FS300

Hvordan redigere videoer med en Canon FS300


Canon introduserte FS300 videokamera i 2010. Det var en videreføring av den populære FS2 linje med amatørvideokameraer. Selv om kameraet er markedsført mot uerfarne brukere, er det høy kvalitet DIGIC DVII prosessor som kan produsere resultater som ville glede enhver profesjonell. Kameraet tar opp til en flash-minnekort, noe som betyr at hver videoklippet du posten ser ut som en egen fil i avspillingsmenyen. Dette gjør redigering eller sletting av uønsket materiale rask og enkel.

Bruksanvisning

1 Vipp ut LCD-visning skjermen, som er hengslet på venstre side av kamerahuset. Skyv strømbryteren på toppen av kamerahuset mot "ON" posisjon.

2 Trykk på "Playback" -knappen i nederste høyre hjørne av LCD-skjermen panel for å få tilgang til de innspilte videoklipp. Du vil se miniatyrbilder av klipp i et gitter-visningsmenyen.

3 Bla gjennom videoklippene ved hjelp av retningsspaken og markere klippet du ønsker å slette.

4 Trykk på "Func." knappen i venstre hjørne av LCD-skjermen panel. Veksle til "Slett" og velge det.

5 Velg om du vil slette alle registrerte klipp, alle klippene du har tatt i dag eller bare klipp du har valgt. Trykk "OK" for å bekrefte valget og slett klippet (e).

Hint

  • For mer spesifikke instruksjoner om spilleliste bygning og klipp sletting, se din Canon FS300 bruksanvisningen.
  • Bekreft at du virkelig vil slette klippet du har valgt. Sletting er permanent, og klippet kan ikke kreves tilbakebetalt.