Hvordan redigere en signatur på Blackberry 9650

Hvordan redigere en signatur på Blackberry 9650


Research In Motion (RIM) gjør Blackberry linje av smarttelefoner, inkludert 9650. Som de fleste Blackberry-enheter i 9650 støtter både personlige e-post og forretninger e-postservere med push-varslinger og muligheten til å sende e-post direkte fra telefonen. En e-post signatur er en liten del av teksten som vises på slutten av kroppen av e-posten. Vanligvis du inkludere din tittel og navn, adresse og kontaktinformasjon. Du kan også velge å inkludere et kort sitat i signaturen som en personlig touch. Som standard signaturen er ofte "Sendt fra min Blackberry smarttelefon."

Bruksanvisning

1 Velg "Meldinger" fra startskjermen på Blackberry. Vanligvis "Meldinger" -ikonet er en liten konvolutt.

2 Trykk på menytasten "Blackberry" til venstre for styrekulen / pad. Velg "Valg" fra menyen som vises. Hvis du har flere e-postkontoer velger du den du vil redigere signaturen for. Hvis du endrer signaturen på en e-postkonto begynner du med trinn 3. Hvis du endrer signaturen for en privat e-postkonto begynner du med trinn 4.

3 Velg "E-postinnstillinger." Velg "Bruk automatisk signatur" og sikre at boksen ved siden av dette alternativet er valgt. Klikk i tekstfeltet som ser ut til å plassere markøren i tekstfeltet.

4 Velg "Email Account Management" fra "Alternativer" -menyen. Velg ønsket e-postkonto og velg "Edit". Flytt markøren i tekstfeltet.

5 Skriv inn ønsket signatur. Trykk på menytasten "Blackberry" og velg "Lagre". Gjenta disse trinnene for eventuelle ekstra e-postkonto du vil endre signatur for.

Hint

  • Ikke alle e-postservere støtter tilpassede signaturer selv om Blackberry-enheten støtter denne funksjonen.