Hvordan Pump Car Bremser

Bremsesystemet på bilen din består av hjulsylindre, en master sylinder og hydraulikkledningene. Ved å trykke på bremsepedalen vil presse hydraulisk væske til hvert hjul, gjelder bremse sko eller pads til hjulet, og stoppe bilen. Nyere arbeider på bremsesystemet eller en lekkasje i hydraulikkledningene vil føre til at du må pumpe bremsene for å holde bremsene fra drift.

Bruksanvisning

1 Trykk ned på bremsepedalen på bilen. Bremsepedalen er den på venstre eller sentrum pedal hvis bilen er en manuell girkasse. Ved å trykke på bremsepedalen ned vil tvinge bremsevæske fra master sylinderen gjennom hydrauliske linjer til hvert av hjulene. Hydraulikkvæsken vil gjelde kraft på bremseskoene eller bremse caliper som har to bremseklossene. Kraften vil avta og til slutt stoppe bilen.

2 Trykk pedalen i gulvet flere ganger til du kommer til det punktet at pedalen ikke lenger reiser nedover og gir motstand mot trykket. Dette gjentok pumping av pedalen vil bygge et trykk i hydraulikkledningene og til slutt nå et punkt som vil holde, selv om det er for bare en kort tid.

3 Pump pedalen hver gang du stopper eller treg til å sikre at du vil ha fungerende bremser. Ikke vent med å ha bremsene tjenester hvis du har noen av disse symptomene. Se en kvalifisert mekaniker og har systemet betjenes.

Hint

  • Det første du bør sjekke at bremsevæskebeholderen er full, og vil ikke innføre luft inn i linjene. Hvis du lar luft i hydraulikkledninger, må du blø bremseslanger før pålitelig drift er forventet.
  • Ikke pump bremsene på en bil med ABS-bremser.