Hvordan prute med en brukt bil selger

Hvordan prute med en brukt bil selger


Når du foretar et stort kjøp, er det lett å bli engstelig og å bruke mer enn du forventet å. Oppgaven er enda mer nervepirrende når du har en brukt bil selger puster deg i nakken. I stedet for å bli overveldet og bruke mer enn du vil, er det noen tips du bør ta hensyn til. Disse tipsene vil hjelpe deg å få kontroll over kjøpet, og lære deg hvordan å prute med en brukt bil selger.

Bruksanvisning

1 Snakk om salgsprisen på bilen. En av de første spørsmålene en brukt bil selger kan be deg er det du har budsjettert for den månedlige utbetalinger. Det er viktig at du ikke forteller ham svaret. Å gi ham denne informasjonen gir selger overtaket. For å beholde kontroll over situasjonen, svarer med å si at du bare ønsker å snakke om salgsprisen.

2 Gi et tilbud. Når du hører salgspris på bilen, lage din egen tilbudet. Sørg for at tilbudet er lavere enn høyeste kjøpspunktet. Forklar at selv om du er på ingen hast, hvis tilbudet aksepteres du vil kjøpe bilen i dag.

3 Vent på hennes reaksjon. Hvis det er en lang pause ikke svare før ekspeditrise. Svare først setter henne tilbake i kontrollen. Vent til hun gir et svar, og forbli rolig og avslappet mens du venter. Viser tillit er nøkkelen.

4 Sakte heve kjøpskurs. Dersom selger gjør en counter at du ikke er komfortabel med, øke kjøpskurs. Når du øker din kjøpskurs, gjør du det ved å gå opp i intervaller på hundre eller to hundre dollar til du kommer til høyeste prisen du er villig til å bruke.

5 Forsterk at du er villig til å kjøpe nå, og at du kan gå et annet sted. Hvis du har nådd maksimalt kjøpskurs og ekspeditrise fortsatt ikke ønsker å selge, gjenta at du vil kjøpe bilen i dag hvis hun aksepterer. Hvis ikke, informere henne du vil ta pengene dine andre steder.