Hvordan programmere Harmony 890 Sone 2

Logitech Selskapet produserer en linje av universelle fjernkontroller kalt Harmony, som har en LCD-skjerm og programvare for å gi tilgang til de mange enheter du kan ha koblet til hjemmekinosystemet. Harmony 890 modellen har støtte for lyd-video-mottakere som har multi-zone teknologi, slik at du kan kontrollere begge soner av enheten med en fjernkontroll.

Bruksanvisning

1 Sett inn installasjonsplaten som fulgte med Harmony-fjernkontrollen til datamaskinen. Installasjonsveiviseren starter. Klikk "Install" for å starte prosessen. Du må legge inn informasjon om deg selv for å skape en Harmony-konto. Skriv inn navn, e-postadresse og ønsket brukernavn og passord og klikk "Next". Det neste skjermbildet vil spørre hvor du ønsker å installere Harmony-programmet. Velg en destinasjon og klikk "Next" for å fullføre installasjonen.

2 Sett USB-kabelen inn i porten på Harmony-fjernkontrollen. Sett den andre enden inn i en ledig USB-port på datamaskinen når installasjonen Harmony programvaren er fullført. Åpne Harmony program på datamaskinen din.

3 Klikk på "My Remote" knappen på hovedskjermen av programmet. Klikk på "Legg til" knappen for å programmere en ny enhet i fjernkontrollen. Velg "890 Pro" fjernt fra listen over fjernkontroller og klikk "Next". Programmet vil synkronisere fjern med datamaskinen.

4 Klikk "Legg til ny enhet" på programmeringsskjermen. En liste over tilgjengelige enheter vises. Velg type enhet du programmerer ved å klikke på den og klikk "Next". Velg merket for enheten fra listen på neste skjerm og klikk "Next". Skriv inn modellnummeret for enheten i feltet på neste skjerm og klikk "Finish" for å legge til enheten.

5 Gjenta trinn 4 inn i nøyaktig samme informasjon for enheten. Når du kommer til modellnummeret skjermen, skriver i samme modellnummer av add "Sone 2" i parentes. Klikk "Finish" for å legge den ekstra sonen til den eksterne programmering kode, slik at du kan kontrollere Sone 2 med Harmony-fjernkontrollen.