Hvordan programmere en fjernkontroll for en '96 Mustang

Noen 1996 Ford Mustang modellene kom med en nøkkelfri adgang alternativ. På disse kjøretøyene, kan du programmere en ny keyless fjernkontrollen til Mustang selv. Dette er nyttig hvis den gamle fjernkontrollen er ødelagt, eller hvis du har mistet den. En jumper wire er nødvendig for å programmere fjernkontrollen. Du kan kjøpe en jumper wire på nesten alle elektronikk butikk, eller fra en Internett-forhandler.

Bruksanvisning

1 Sett din Mustang nøkkelen i tenningen. Slå den til "Kjør" uten starte motoren. Trekk stammen utgivelse.

2 Åpne Mustang i bagasjerommet. Finn den eksterne programmeringskontakten i venstre hjørne av stammen rommet. Du vil se to hull i kontakten. Hvis du ikke ser kontakten, eller hvis du ser en plugg koblet til noe, vil du være i stand til å programmere Mustang fjern. Dette betyr at bilen ikke var utstyrt med fabrikken nøkkelfri adgang alternativet.

3 Plugg den ene enden av en jumper ledningen inn i et av hullene, og koble deretter den andre enden inn i det andre hullet. På denne tiden, vil du høre dørlåser syklus. Fjern jumper wire.

4 Trykk på en av knappene på keyless fjernkontrollen. Døren låses vil sykle igjen. Denne fjernkontrollen er programmert til Mustang.

5 Trykk en knapp på neste fjernkontrollen, hvis du ønsker å programmere en ekstra. Når du er ferdig, lukker bagasjerommet og ta ut nøkkelen.