Hvordan programmere Bluetooth i en 2003 BMW

Hvordan programmere Bluetooth i en 2003 BMW


Du kan koble mobiltelefonen til 2003 BMW selv om 2003 ikke har en skjerm i dashbordet som mange nye BMW. Synkronisere telefonen med radioen kan du svare på telefonen ved hjelp av fjernkontrollen på rattet og snakke i telefonen gjennom bilens høyttalere. Ved hjelp av Bluetooth er en sikrere måte å kjøre mens du snakker i telefonen, og flere stater krever en håndfrienhet mens du kjører.

Bruksanvisning

1 Start BMW og aktivere Bluetooth på din mobiltelefon. Når bilen er slått på, er det i "paringsmodus" og vil se etter en mobiltelefon.

2 Velg "Bluetooth" på telefonens Bluetooth-tilkoblinger menyen. Dette alternativet kan kalles "Connections" og varierer med type telefon du eier. Velg alternativet som lar telefonen søk etter Bluetooth-enheter. Rådfør deg med telefonens brukerhåndbok for spesifikke instruksjoner om hvordan å fullføre dette trinnet.

3 Vent til telefonen for å finne din BMW. Når den finner din BMW, vil du se "BMW" etterfulgt av fem tall, som er de fem siste sifrene i BMW VIN nummer. Velg bekreftelse alternativet når telefonen spør om du ønsker å synkronisere den med bilen.

4 Skriv inn "tilgangsnøkkel" nummer når telefonen ber deg. Du kan finne tilgangsnøkkelen inne i heftet som inneholder brukerhåndboken. Tilgangsnøkkelen er fire siffer og vil bli oppført etter "PK", forkortelsen for tilgangsnøkkel. Du har ca 20 sekunder for å gå inn i tilgangsnøkkel på telefonen før synkroniseringsprosessen avsluttes. Hvis synkroniseringen er vellykket, vil du se "Legge Telefonbok" blinker på radioens skjerm. Din telefonbok kontakter vil laste til radioen hvor du kan få tilgang til dem. Det kan ta noen minutter for kontaktene dine for å overføre.