Hvordan Port en Wireless Prepaid Phone Number

Hvordan Port en Wireless Prepaid Phone Number


Når du endrer mobile tjenesteleverandører, kan du beholde ditt gamle nummer. Denne prosessen kalles "porting" ditt nummer. De fleste forhåndsbetalte tilbydere støtte porting prosedyren. Den enkleste måten å portere nummeret ditt er å kontakte aktiverings avdeling for den nye leverandøren. Indikerer at du ønsker å portere ditt gamle nummer og gi dem den nødvendige personlige opplysninger. Representanten vil håndtere porteringsprosessen, noe som kan ta opp til 10 dager, avhengig av din forrige leverandør.

Bruksanvisning

Telefon

1 Kontakt aktiverings avdeling for den nye leverandøren.

2 Velg "Aktiver ny post" fra automatisert system. Skriv inn ditt håndsett IMEI eller MEID nummeret når du blir bedt om.

3 Indikerer at du ønsker å port en gjeldende nummer. Tast inn nummeret for å bestemme valgbarhet.

4 Vent til en kundebehandler for å komme på linje. Fastslår at du aktiverer en telefon, og du ønsker å port en gjeldende nummer. Gi representant håndsett MEID eller IMEI-nummeret, nummeret du ønsker å port og leverandøren som nummeret er knyttet til. Porting kvalifisert vil bli fastsatt på nytt.

5 Gi kundestøtterepresentanten din fødselsdato, de fire siste sifrene i personnummeret og fødselsnummer i forbindelse med din nåværende nummer. Gi representanten et kontaktnummer der du kan nås i tilfelle mer informasjon er nødvendig for din port forespørsel.

6 Bekreft port forespørsel. Innen 24 timer vil du bli kontaktet av en kundeservice representant fra din nye leverandør og plassert på en telefonkonferanse med en representant fra din nåværende selskap. Svar på spørsmål for å fullføre din port forespørsel.

7 Vent til melding fra din nye leverandør som nummer port er fullført. Dette er vanligvis sendes til den nye telefonen i form av en tekstmelding.

på nett

8 Velg "Transfer My Number" eller "Port My Number" på leverandørens hjemmeside.

9 Tast inn IMEI eller MEID nummeret for den nye telefonen. Tallet ligger i batterirommet på håndsettet.

10 Tast inn nummeret du vil port. Klikk "Søk valgbarhet." Port valgbarhet vises.

11 Gi de fire siste sifrene i personnummeret ditt, fødselsdato og PIN-koden din for å aktivere porten forespørsel. En kontaktnummer er nødvendig i tilfelle mer informasjon er nødvendig for å behandle forespørselen.

12 Vent til du mottar melding om at port forespørselen var vellykket. Vanligvis er en tekstmelding som sendes til den nye telefonen.

Personlig

1. 3 Besøk et utsalgssted for din lokale leverandør.

14 Informer salgsrepresentant som du ønsker å åpne en ny konto og port din nåværende nummer.

15 Kjøp ditt nye håndsett.

16 Gi salgsrepresentant med informasjon om din nåværende konto. Gi dem nummeret du ønsker å port, fødselsdato, de fire siste sifrene i personnummeret og PIN tilknyttet kontoen.

17 Vent til port forespørsel om å bli behandlet. Når den er fullført, vil den nye leverandøren sende en tekstmelding til telefonen din.