Hvordan polsk Billet Aluminum

Hvordan polsk Billet Aluminum


En form for aluminium, billet aluminium er et lett materiale presset inn i barer, tilbehør og deler som brukes i biler og andre strukturer. Metallet er også billig. Billet aluminium, som andre metaller, må rengjøres og vedlikeholdes regelmessig for å holde smuss og skitt fra å bygge opp på metalloverflaten. Unnlatelse av å holde metallet ren kan føre til oksidasjon. Når ren, polere din billet aluminium element for å bringe en glans til metall overflate.

Bruksanvisning

Rengjøring

1 Bland ½ gal. med varmt vann og en kopp oppvask såpe i en bøtte. Bruk gummihansker for å holde hendene fra å bli våt.

2 Dypp en myk, slipende klut eller fille i bøtte med såpevann. Vri ut overflødig vann. Skrubb elementet med såpe klut eller fille til billet aluminium er smuss-free.

3 Skyll elementet med vann fra en slange. Tørk elementet med en ren, slipende klut eller håndkle.

4 Påfør 3 ss. av et avfettingsmiddel til slip klut eller håndkle. Tørk elementet med avfettingsmiddel-gjennomvåt klut eller håndkle.

5 Tørk elementet med en ren, slipende klut eller håndkle for å fjerne overflødig avfettingsmiddel.

sliping

6 Fyll en bøtte med ½ gal. av vann fra en vannslange. Dypp et stykke 320-sandpapir i bøtte med vann.

7 Sand billet aluminium elementet med vått sandpapir. Hold stykke sandpapir våt hele tiden. Du slitasje elementets overflate. Ikke bruk for mye press skjønt.

8 Dypp et stykke av 400-grit stykke sandpapir i bøtte med vann. Sand billet aluminium med vått sandpapir. Dypp et stykke på 600-grit stykke sandpapir i bøtte med vann. Sand elementet med vått sandpapir. Dypp et stykke av 1000-sand stykke sandpapir i bøtte med vann. Sand elementet med vått sandpapir for å jevne elementets overflate. Du vil merke små riper på billet aluminium. Det er greit.

9 Fullfør trinnene i "rengjøring" for å fjerne sand støv fra billet aluminium.

polering

10 Påfør 4 ss. av en aluminium polish på en myk, slipende klut eller håndkle. Tørk av billet aluminium med polsk-gjennomvåt klut eller håndkle. Den polsk bør helt frakk elementet.

11 Buff elementet med en håndholdt bil buffer i en enda rett retning for å fjerne eventuelle små riper. Hold polering billet aluminium til aluminium polish blir svart på hånd bil buffer sin klut pad.

12 Tørk av elementet med en mikrofiberhåndkle. For å komme inn i små sprekker hvor mikrofiberhåndkle ikke vil passe, vikle håndkle rundt en liten flat skrutrekker og tørk de små sprekker.

1. 3 Påfør to ss. av en poleringsmiddel til en myk, slipende klut eller håndkle. Tørk elementet med sammensatte-gjennomvåt klut eller håndkle. Hold polering til sammensatte på klut eller håndkle blir svart.

14 Tørk av elementet med en ren mikrofiber håndkle for å fjerne all tilgang poleringsmiddel.

Hint

  • Hvis din billet aluminium-elementet inneholder oksidasjon, bruke babypudder eller mel til en ren, slipende klut eller håndkle og tørk elementet med klut eller håndkle før du har fullført trinn 1 i "polering" -delen.