Hvordan polsk ATV Plastics

Hvordan polsk ATV Plastics


De plast av en all terrain vehicle (ATV) ta mye av misbruk under løypekjøring. Over tid, skraper, riper og huljern bygge opp. Dette fører til at plast for å se slitte og alderen. Fjerne skader og polering av plast vil gjøre ATV ser ut som ny. Imidlertid vil ved hjelp av skrapefjernere og polish beregnet for malte metall ikke på plastdelene av en ATV.

Bruksanvisning

1 Plasser en ren fille i en bøtte med vann. Fjern våt fille fra bøtte med vann. Hold fille i ikke-dominant hånd, over ATV plast. La vann fra fille for å dryppe ned på plasten.

2 Sand riper fra våt plast med 60-sandpapir. Klem våt fille for å stadig kjøre vann over plast og sandpapir mens sliping. Fortsett våtsliping til ingen dype riper forbli på overflaten av plastdelen.

3 Dypp våt fille i bøtte med vann. Sand plastdelen med 200-sandpapir mens stadig fukte området med våt fille. Tørk slipes området med en ren og tørr klut.

4 Påfør plast polish til plast med en lofri klut. Bevege stålull rundt plastdelen i små sirkler for å polere resterende riper på overflaten av plast.

5 Gjentatte gjelder plast polish på den delen med lofri kluter til plastdel skinner.