Hvordan polere en Demon Carb

Hvordan polere en Demon Carb


Demon forgassere kommer fra fabrikken utstyrt med en grunnleggende, lett polert finish som er akseptabelt for de fleste bruksområder. Polering din Demon forgasser til et speil skinne, men kan oppnås med bare noen få timer igjen av arbeid og et multiverktøy. Mirror skinner på din carb kan forbedre utseendet på show-kvalitet kjøretøy, selv om de ikke forbedrer ytelsen av bilen og til slutt vil anløpe, noe som betyr at du må holde polering din glans etter at du har polert den en gang.

Bruksanvisning

1 Fjern luftrenser fra forgasseren på bilen for å få tilgang til Demon carb. Dette kan gjøres ved å fjerne en vingemutter fra lokket og deretter løfte bunnen av carb, eller ved å skru en plast utløp fra forgasseren med en skrutrekker.

2 Masker deler av forgasseren som du ikke ønsker å få poleringsmiddel inn i eller på. Du kan bruke malerens maskeringstape for dette formålet. Man vil ønske å dekke store, runde inntak av demon forgasseren, samt drivstoff- og vakuumledninger som går til den. I tillegg, fjerner gassleddet på siden av forgasseren for å få den ut av veien --- gasskoplingen er en liten, tynn tråd festet til siden av forgasseren som aktuerer ventilen inne.

3 Sett polering hjulet akselen i den roterende verktøyet chuck og skru den ned. Sett multiverktøy makt til sitt laveste innstilling, å unngå å skade polering hjulet, deretter bruker poleringsmiddel til hjulet, slik at det sammensatte pinne smelte inn i stoffet av hjulet.

4 Polere overflaten av forgasseren med poleringsskive, som begynner med sidene av enheten og arbeider seg rundt og over de støt i det støpte metall. Siden Demon forgassere er stort sett polert allerede, formidle et speil skinne til sinkoverflater vil ikke ta lang tid, og bør bare krever bruk av bare én type poleringsmiddel.

5 Tørk bort overflødig poleringsmiddel fra forgasseren med en ren fille, bruker den også til buff de nylig skinte flater til en høy glans glans.

Hint

  • Dekk til inntak og utløp av forgasseren med maskeringstape eller duct tape for å unngå polering materialet kommer inn i dysene hvis du fjerner carb fra motoren før polering.