Hvordan Plasser Caps Lock på en Blackberry

Når det kommer til din Blackberry, eller som det er noen ganger referert til på grunn av sin natur, den "crackberry", lære å bruke enkelte funksjoner blir avgjørende til vanlig bruk. Sak caps lock. Det gjør det mye enklere å skrive viktige beskjeder eller case sensitive passord. Her er hvordan du plasserer caps lock på din Blackberry.

Bruksanvisning

1 Finn "alt" -knappen på Blackberry. Tastaturet til Blackberry ligner det med et vanlig tastatur. Derfor, se etter "alt" -knappen mot nederst til venstre på tastaturet.

2 Trykk på "alt" knappen på tastaturet og holde den nede. Dette er en variasjon fra mange PC-tastatur, som ikke krever å holde en egen knapp for å aktivere Caps Lock.

3 Trykk på "cap" -knappen på Blackberry for å aktivere caps lock. Du vil merke at øverst til høyre på skjermen vises det et ikon som viser at du har store bokstaver aktivert. Du kan nå skrive brev og meldinger alle i caps og sende dem til dine forretningsforbindelser eller venner.

Hint

  • For å deaktivere denne handlingen, hold "alt" knappen og trykk på "cap" -knappen. Du vil nå bli skrevet i små bokstaver.
  • Lag et mønster der du lade din Blackberry hver kveld. Behold laderen på et hensiktsmessig sted slik at du husker å lade den. Ingenting er verre enn å være i midten av en viktig samtale eller møte og ha din "crackberry" die. Det kan la deg "jonesing" for mer.