Hvordan Plasser Bluetooth Into Synlig

Hvordan Plasser Bluetooth Into Synlig


Kjøpere som kjøper en ny enhet for Bluetooth variasjon må koble sin gadget med en mobiltelefon eller datamaskin for å bruke det med hell. Dette gjør at enhetene å anerkjenne eksistensen av hverandre hver gang du bruker Bluetooth og lar deg også bruke de enhetene sammen. Til å begynne denne prosessen, må du sette enhetene i "synlig" modus. Hvis du kjenner de riktige tastene til å trykke på, kan du utføre denne oppgaven med letthet.

Bruksanvisning

1 Lad Bluetooth-aktivert gadget før du forsøker å bruke den. Vent til lampen på laderen for å slå av før du kobler enheten.

2 Trykk ned og ikke slipp tilkoblingsknappen på enheten. Avhengig av Bluetooth-enhet du har, finnes det tilkoblingsknappen på forskjellige steder. For eksempel, hvis du eier et hodesett med Bluetooth variasjon, kan du vanligvis finner på denne knappen på den ytre delen av enheten.

3 Se etter lyset på enheten til å blinke i rask måte. Når du ser lyset blinker, betyr det at du nå har muligheten til å koble enheten til en annen Bluetooth-utstyrt gadget.