Hvordan Parallel Wire høyttalere

Hvis du ønsker å koble to høyttalere til en kilde, må du ansette en av to typer ledninger: serie ledninger eller parallell ledninger. Parallell ledninger gir noen fordeler - den er enkel og lett å gjøre, og den resulterende elektronisk krets har en lavere motstand til forsterkeren, noe som kan resultere i økt utgangseffekt fra forsterkeren.

Bruksanvisning

1 Klipp to lengder av speaker wire. En lengde bør være lang nok til å nå fra signalkilden (forsterker eller mottaker) til den første høyttaleren, og den andre er lang nok til å nå fra den første høyttaleren til andre høyttaleren.

2 Strip isolasjon fra hver leder i begge ender av bitene av speaker wire, slik at 1/2 tommers av uisolerte ledningen er utsatt.

3 Hvordan Parallel Wire høyttalere

Koble ledningene fra den ene enden av den første delen av høyttalerledningen signalkilden. Hvis du har en forsterker, koble den positive ledningen til den positive utgangen av forsterkeren, og den negative ledningen til den negative utgang. Hvis du har en mottaker, kan det være nødvendig å spleise inn høyttalerkablene som kommer fra selen.

4 Koble ledningene fra slutten av den første delen av høyttalerledningen terminalene på høyttaleren ved å pakke dem rundt terminalene. Deretter kobler ledningene fra den andre delen av høyttalerledningen til de samme terminalene. Lodde dem på plass med loddebolt og loddetinn.

5 Koble ledningene fra den andre enden av høyttalerledningen til andre høyttalerterminaler. Lodde dem på plass. Når du er ferdig, vil du ha en forbindelse som knytter forsterkerens positive utgang til den positive terminalene på begge høyttalerne, og en forbindelse som knytter forsterkerens negative utgang til de negative terminalene på begge høyttalerne.