Hvordan Paint Motorsykkel gasstanker

Hvordan Paint Motorsykkel gasstanker


Gasstanken er en av de mest visuelle delene av sykkelen, spesielt på et helikopter, faktisk, på klassisk kryssere, er gasstanken en av de eneste stedene du kan sette grafikk. Imagery kan sikkert definere hele karakteren av sykkelen, så male gasstanken er svært viktig. Du kan gjøre dette i noen få enkle trinn, og jo mer omsorg du putter inn i den, jo bedre tank (og sykkelen) ser.

Bruksanvisning

1 Tøm tanken av gass.

2 Fjern gasstanken fra rammen. Det er vanligvis et par skruer i front og i ryggen. I tillegg kan det være bolter under tanken. Uansett vil du vite når de er slått av. Før du kan gjøre dette, vil du sannsynligvis også vil fjerne setet, og koble fra bensinkranen, samt tank & # 039; s drivstoff linje.

3 Fjern gasskappen fra tanken. Hvis din ikke budging, kan du velge å la den på å spare tid og redusere sjansen for å bryte tank segl eller cap. I så fall tape denne delen av veldig nøye akkurat nå. Pass på at det ikke er noen røyk, eller overflødig gass i tanken. Tørk den helt.

4 Rig opp sand blaster og sprenge vekk all malingen på bensintanken. Gå helt ned til bart metall, men don & # 039; t push lykken. Du don & # 039; t ønsker å inngå kompromisser tanken metall i det hele tatt. Faktisk, på gamle gasstanker, og hvis du har mistanke om sprekker eller rust, kan du bare ønsker å hånd sand, eller bruke en lavere effekt sliping disk koblet til en elektrisk drill.

5 Inspiser tank for sprekker eller svakheter, spesielt rundt sømmer og bulker. Hvis du finner problemer må du ta vare på disse nå. Ta det med til en profesjonell til å reparere eller bruke en godkjent epoxy til å fylle sprekker og svakhet sammen med en glassfiber lag. Fordi, igjen, er tanken et høydepunkt i de fleste motorsykler, tar tanken til en profesjonell kan være det beste alternativet.

6 Påfør første strøk med primer. Bruk raske slag for å skape flere lette lag. La tanken tørke mellom strøkene og bruke flere strøk til du er fornøyd. Du kan bruke så mange primer strøk som du liker, noen ganger så mange som seks eller flere kan brukes.

7 Sand din primer ved hjelp av en svært høy-sandpapir for eksempel 120 eller 360 korning. Dette sliping er å jevne den naturlige tekstur av maling, og la din neste strøk for å gå på så glatt som hud. Du vil ønske å bruke ett strøk, la tørke, deretter snu arb over og traff den andre siden.

8 Tape av eventuelle områder du ikke ønsker å bli dekket, om noen, og deretter endre eller rengjøre pistolen munnstykke og fylle maling sprayer med den endelige maling strøk. Holde dine dyse flere inches bort fra en test ark (aluminium eller lignende, et stykke av plakaten bord selv arbeider), spray noen test slag, beveger munnstykket på ulike hastigheter og sjekke for å se resultatet. Det skal ikke være noen perle-ups, eller kjører i slagene dine, men området skal være helt dekket i ett eller to slag.

9 Påfør lakken til gassen kan bruke munnstykket og hjerneslag du mestret på praksis eller test ark. Maling på hele overflaten på en gang, får toppen og sidene gjøres først. Deretter etter tørking, bunnsiden. Komme inn i alle sprekker rundt sveiser, ved hjelp av en mindre dyse for å unngå kjører og perle-ups.

10 Påfør den metalliske flak, eller topplakk for gassen kan om noen. Følg den samme prosessen som du gjorde med den første strøk med maling.

Hint

  • Bruk maling laget spesielt for den type metall tanken din er laget av. Rustfri metall maling for biler eller sykler er et godt valg. Du kan kjøpe den i flere farger, og utførelser, som flat, glans eller matt. Jo høyere kvalitet du har råd til, jo bedre.