Hvordan Paint en sportssykkel

Sport sykler er en type motorsykkel designet for ekstremt høye hastigheter. De kommer i mange forskjellige design og farger. Over tid kan den opprinnelige malingen slites av, forlater sykkelen ser gamle og slitte. En ny maling jobb kan helt endre utseendet på sykkelen, restaurere den gamle farge og stil. Det er mange forskjellige design som du kan male på din sportssykkel, men alle av dem følger den samme grunnleggende prosedyren.

Bruksanvisning

1 Fjern eventuelle klistremerker eller emblemer på sykkel som du ikke ønsker å bli malt. Sett dem til side for senere bruk. Rengjør sykkelen med såpe vann for å fjerne skitt og rusk. Skrubb bilen med en svamp med såpe for å få alle gunk av og tørk sykkelen grundig med en ren fille.

2 Sand ned sykkelen med 600-sandpapir for å jevne ut overflaten. Bevege seg i sirkulære bevegelser over hele området, og pass på å dekke alt. Blås av overflødig sandpapir med en luftblåser og tørk sykkelen av igjen med en ren fille.

3 Hell en boks med lakk inn i HVLP sprøytepistol og dekke sykkel med et lag med den. Spray over området på sykkelen ved å trykke ned utløseren for å frigjøre lakk. Sand ned sykkelen med 600-sandpapir igjen til helt jevne ut overflaten.

4 Hell den ønskede maling i den HVLP sprøytepistol og begynner ved en ende av sykkelen. Spray fra den ene siden til den andre, som dekker hele overflaten. Vent 30-45 minutter for første strøk tørke og gjenta prosessen for den andre strøk. Vent i 30-45 minutter nok en gang og gjenta prosessen for den tredje strøk. Vent to timer da sand overflaten med 600-sandpapir.

5 Legg til en annen frakk og deretter legge et lag med klar lakk på samme måte. Vent 45 minutter og legge til en annen pels. Gjenta prosessen for minst fire lag med klar maling for å hjelpe forsegle sykkelen. Vent seks timer så våt sand en siste gang med 1500-sandpapir. Plugg i en elektrisk buffer og flytte ned sykkelen i en sirkulær bevegelse polering begge sider.