Hvordan Paint en glassfiber Spoiler

Glassfiber spoilers er lette og vil ikke tynge lastebilen av bilen når du åpner den. Glassfiber spoilers kan få chipped og riper, og må males hvert femte år. Malte glassfiber spoilere også visne og må males. Glassfiber og plast spoilers trenger ulike tiltak for å forberede og male dem. Lær hvordan å male en glassfiber spoiler ved å følge trinnene nedenfor.

Bruksanvisning

1 Sand glassfiber spoiler med 200-sandpapir og en liten pussekloss. Hvis pussekloss ikke vil passe inn i alle sprekker, bruke hånden med sandpapir, men prøv å holde hånden nivå og flat. Sand hele overflaten av spoiler som skal males.

2 Tørk av spoiler med voks og fett remover og en lofri klut. Dette fjerner støv og fett fra huden som kan føre til forstyrrelser i maling senere. Disse flekkene kan ikke være synlig til siste strøk med maling er sprayet og tørket, så tørk grundig.

3 Spray tre strøk med grunning på spoiler, noe som gjør strøk tynn og jevnt fordelt. Hele overflaten bør være dekket i primer. Tillat hvert strøk tørke.

4 Bruk 1200-sandpapir til sand det øverste laget av primer på spoiler. Dette etterlater en glatt overflate for malingen. Sand lett som å ikke sand gjennom primer. Tørk av spoiler med voks og fett remover og en lofri håndkle igjen.

5 Mal spoiler med fire tynne strøk med maling, sprøyting lys, jevne strøk. Start med undersiden av spoiler, og avslutt ved å male topside. Tillat hvert strøk tørke.

6 Tømme spoiler med tre eller fire lag med bilindustrien klart. Bruk lys, jevne strøk, sprøyting i samme mønster som maling ble sprayet. Den klare beskytter lakken fra lett riper og UV-stråler som kan falme malingen.

Hint

  • Ikke spray grunning, maling eller fjerne for tungt fordi det vil kjøre og må slipes av og slengt.