Hvordan Paint en bil med Lakk Paint

Hvordan Paint en bil med Lakk Paint


Amateur billakkerere kan velge mellom flere forskjellige typer mye brukt billakk. De fleste lakke bruke akryl emalje, uretan eller akryllakk. Lakk malinger krever mest tid og krefter, men antikke og klassiske bilentusiaster foretrekker å bruke lakkmaling fordi lakker produsere de blankeste, glatteste og, entusiaster mener, de mest autentiske ferdig for deres spesialitet biler. For billakkerere som er forberedt på å sette en betydelig mengde tid og krefter på å restaurere en bil til god stand, en lakk maling jobb tjener formålet.

Bruksanvisning

1 Bruk 5-100-sandpapir til sand bilen. Roughing bilens overflate sikrer at malingen vil følge bilen riktig.

2 Blås bilen med en luftkompressor etter endt sliping. Støv eller skitt partikler vil dukke opp under en lakk maling jobb så det er viktig å sørge for at de blir fjernet før du begynner å male.

3 Tørk bilen over med en fille. Fille har et klebrig stoff på dem og left bil lo og skitt vil klamre seg til fille når du tørker bilen av.

4 Tape plast søppelsekker enn områder av bilen som fortsatt umalt. Tape plast på bilvinduene, støtfangere, hjul og krom områder.

5 Forbered et godt ventilert lukket område, for eksempel en garasje eller maling messe, for å male bilen. Et lukket område gjør at maleren til å overvåke temperaturen - eksperter foreslår maleri en bil i en gjennomsnittlig sytti-graders temperatur for å sikre at malingen fester seg skikkelig til bilen. Et lukket område bidrar til å hindre overflødig støv og smuss partikler fra å komme inn i malingen. Fuktighet, som kan herde malingen før det tørker ordentlig på bilen, kan også styres ved maling av en bil i et lukket område. Hvis temperaturen ikke stige eller falle overdrevet, legge til en langsom tynner til lakk maling hvis temperaturen blir for varm; legge til en rask malingstynner til lakk maling hvis temperaturen blir for kaldt. Disse tynnere bidra til å stabil lakken maling.

6 Spray bilen med en lakk primer. La primeren tørke og deretter sand det lett, etterfulgt av sprøyting en sealer på toppen av primer. Disse produktene selger i auto sentre eller auto forsyne butikkene. Kjøpe alle malingsprodukter, primer, sealer og maling, fra samme produsent sikrer kompatibilitet mellom produktene. Ved hjelp av en produsent for alle produkter sikrer også farge kompatibilitet mellom primer og lakk maling.

7 Hell lakk maling i sprøytepistolen sammen med maling tynnere. Match riktig tynnere til lakk maling gjennom produsentens produkt oppføringer. Måle en og en halv deler tynner til en del maling for de første seks til åtte lag av maling.

8 Spray lakk maling over bilen. Utgangspunktet spray seks til åtte strøk, noe som gir hvert strøk femten minutter eller så å tørke før sprøyting på neste strøk. Stående seks til åtte inches bort fra bilen under sprøyting for å sikre at malingen ikke går på altfor tungt (som skjer når sprøyting for nær), eller at det ikke blir tørr og sand (som skjer når sprøyting fra for langt unna).

9 Forlate bilen for å tørke over natten etter påføringen av de første strøk.

10 Bruk 5-100-sandpapir til sand hele bilen.

11 Tørk bilen med en fille.

12 Påfør seks til åtte ekstra lag med lakk maling. Tynn malingen mer nå, og legger litt mer tynnere med hver påfølgende lag. Med anvendelse av de siste tre lag, bør forholdet mellom malingen tynnere gjennomsnittlig tre deler tynner til en del maling.