Hvordan Paint en bil fra start til slutt

Hvordan Paint en bil fra start til slutt


Enten du er en antikk bil solfangeren prøver å gi din favoritt leketøy et nytt utseende, eller bare noen som prøver å spare noen få pennies, male din egen bil kan være et kostnadseffektivt alternativ. Maleri utstyr er ofte tilgjengelig for leie på auto forsyne forhandlere og maleri kan gjøres av hvem som helst med litt øvelse. For å oppnå de beste resultatene, må du klargjøre bilen for maling, og deretter bruke primer, en base coat, maling i ditt valg av farge, og en top coat.

Bruksanvisning

1 Klargjør bilen for maling ved å vaske med vaskemiddel og bruk lofri klut. Fjern rust og tidligere strøk med maling ved å pusse med våt 220-grus papir og sprøyting bart metall der rust ble funnet med etsning primer slik at rust ikke dukke opp igjen. Bruk uretan sparkel for å fylle i små bulker eller sprekker i kroppen av bilen og la tørke.

2 Maskere deler av bilen som ikke vil bli malt. Bruk av maskeringstape og maskering papir, dekker frontruten og lage et skjørt rundt bunnen av bilen, som dekker alle deler av bilen som ikke vil bli malt. Bruk verneutstyr, sammen med briller og maske for resten av maleprosessen.

3 Påfør primer på auto. Dekk alle bart metall. La tørke.

4 Påfør uretan grunning. Følg base coat med en klarlakk. La tørke, og sand med en våt 220-grit sandpapir, etterfulgt av en finere korn sandpapir (400 grit).

5 Påfør et tynt lag med akrylmaling i en farge av valget. La tørke, deretter bruker et lag (flere strøk kan være nødvendig). Avslutt med en top coat of klar uretan, la tørke, og deretter fjerne maskeringspapir og tape.

Hint

  • Før du påfører maling, øve på et stykke papp før du mestrer en jevn påføring av maling.
  • La malingen kur i flere dager etter påføring av top coat.
  • Noen jurisdiksjoner har restriksjoner for maling utslipp. Sjekk med den lokale malingsleverandøren for å finne ut mix og spray regelverk i jurisdiksjon.