Hvordan overføre video fra mitt iPhone kameraet til datamaskinen

Hvordan overføre video fra mitt iPhone kameraet til datamaskinen


Hvis du har en iPhone 3GS eller nyere, kan du ta korte videoer ved hjelp av telefonens kamerafunksjon. Selv om det er ingen grense for lengden på videoene du kan ta, gjør videoene ta opp betydelig mer minne enn digitale bilder, noe som gjør det vanskelig å ta videoer som er mer enn noen få minutter lang. Når du har tatt en video, er det en god idé å overføre den til datamaskinen din så snart som mulig for å frigjøre minne på telefonen.

Bruksanvisning

epost Video

1 Send e-post videoen direkte til datamaskinen hvis klippet er mindre enn ett minutt lang. Hvis videoen er lengre enn ett minutt, har du to alternativer: trimme videoen til en passende lengde eller synkronisere telefonen med datamaskinen.

2 Klikk på ikonet i nedre venstre hjørne av video for alternativer til e-post videoen eller sende den via SMS-melding. Hvis videoen er mer enn 60 sekunder, må du trimme videoen ved hjelp av iPhone video redigeringsverktøy før du sender den. IPhone vil varsle deg umiddelbart hvis videoen er for lang, og vil gi deg muligheten til å redigere filen umiddelbart.

3 Trimme videoen, om nødvendig ved å endre den gule glidebryteren på toppen av videoredigering skjermen. Ved å endre hvor den gule glidebryteren begynner og slutter, kan du endre lengden på videoen, og hvilken del av videoen du ønsker å beholde. Dersom den virkelige handlingen av videoen som skjedde i de siste 30 sekundene, for eksempel, kan du velge å starte videoen senere og kutte begynnelsen.

4 Klikk på "E-post" -knappen i øvre høyre hjørne av skjermen for å forberede video for e-post. Når det er klart, vil videoikonet vises i kroppen av en e-post på iPhone-skjermen.

5 Skriv inn din e-postadresse i "Til" -feltet og legge til en melding eller emnefeltet, etter behov. Trykk på "Send" når du er klar til å sende videoen som e-postvedlegg.

6 Åpne e-postvedlegg på datamaskinen ved å logge deg personlige e-postkonto. Last ned videoen til datamaskinen for å lagre det.

Overfør video ved å synkronisere telefonen

7 Åpne iTunes på datamaskinen din ved å klikke på iTunes-symbolet.

8 Koble telefonen til datamaskinen med USB-ledningen som fulgte med iPhone. Vent til datamaskinen gjenkjenner telefonen, og det vises i Enheter-menyen i venstre side av iTunes-skjermen.

9 Synkronisere iPhone med datamaskinen ved å velge synkronisering fra iTunes Fil-menyen. Når synkroniseringen er fullført, vil alle dine bilder og videoer bli overført til harddisken på datamaskinen.