Hvordan overføre VHS-kassetter til DVD med en DVD-opptaker

Hvordan overføre VHS-kassetter til DVD med en DVD-opptaker


Bevar videoene dine ved å overføre VHS-kassetter til DVD med en DVD-opptaker. Når du har dine videoer som er overført, brenne kopier og dele dem ut til familie og venner. Hold VHS-kassetter, men har sikkerhet vite videoene er sikkerhetskopiert i tilfelle noe skjer med VHS-kassetter.

Bruksanvisning

1 Hook opp DVD-opptakeren til videokilden. Bruk den høyeste kvalitet S-video-kabel hvis du kan. Hvis du ikke kan bruke disse kablene, bruker standard RCA dubbing kabler som kan brukes til både video og lyd.

2 Koble kabelen fra VHS-spiller ut til DVD-opptakerens inngangsterminal. Når du har koblet VHS-spilleren til DVD-opptakeren, må du velge opptaksmedier.

3 Test dine DVDer på en DVD-spiller før du spiller for å sikre kompatibilitet. De fleste DVD-opptakere vil brenne på DVD-R, DVD-RW, DVD + R eller DVD + RW. Den. -r Og -RW formatene er kompatible med flere DVD-spillere, spesielt de eldre modellene.

4 Velg en DVD-medier. Hvis du velger å bruke en DVD-RW eller DVD + RW, må du slette alle data som tidligere ble lagret på disken.

5 Konfigurer DVD-opptakeren til å forhåndsvise inngangssignalet. Gjør dette ved å trykke på record og pause. Plasser VHS tape kilden til begynnelsen og sjekke spillerens inngangs. Dette trinnet er svært viktig fordi du kan få en lav kvalitet opptak og kaste bort en blank DVD hvis det ikke gjøres riktig.

6 Begynn å spille VHS-kassetten og starte innspillingen. Du vil enten ønsker å se hele opptaket eller planlegger å stoppe prosessen på slutten. Dette er viktig slik at du ikke vil ta opp statisk på slutten av båndet.

7 Følg din DVD opptaker spesifikke instruksjoner om hvordan du legger til kapittel stopper opptaket. Etter å legge kapittel stopper, vil du være i stand til å spille av opptak på alle DVD-spillere.