Hvordan overføre TV-programmer på en iPod

Hvordan overføre TV-programmer på en iPod


IPod kan brukes til mer enn å lytte til musikk; du kan se på TV på den. Du kan kjøpe TV-programmer i iTunes og synkronisere dem til iPod for å vise glede.

Bruksanvisning

1 Åpne iTunes-programvaren og laste ned TV-programmer du ønsker å overføre til iPod. Klikk "iTunes Store" ligger i venstre panel av iTunes, og velg fanen "TV-programmer" i toppanelet. Alternativt kan du søke etter TV-show for å laste ned ved hjelp av søkefeltet øverst til høyre i iTunes.

2 Klikk prisen på TV-show for å laste det ned til iTunes. Du vil bli bedt om å skrive inn brukernavn og passord for å fullføre nedlastingen.

3 Koble iPod til datamaskinen med USB-kabel for å begynne å overføre TV-programmer til iPod. Velg din iPod under "Enheter" i venstre panel i iTunes.

4 Velg "TV-programmer" fanen i iTunes nettleservinduet og velg "Sync TV-serier." Alternativt kan du velge TV manuelt viser du ønsker å overføre ved å klikke viser.

5 Klikk på "Apply" for å automatisk synkronisere iTunes med iPod. Du kan se kapasiteten linjen nederst i iTunes for å finne ut hvor mye lagringsplass du har igjen på iPod.

6 Koble fra iPod ved å ta ut den en gang synkroniseringen er fullført. Du kan vise fremdriften for overføringen på toppen av iTunes før du mate den. Når synkroniseringen er fullført, vil du se "iPod-oppdateringen er fullført."

Hint

  • Du kan bare se TV-programmer på iPod og iPod classic femte generasjon eller senere; iPod Nano tredje generasjon eller nyere, og iPod touch.
  • Last ned den nyeste versjonen av iTunes for å sikre at du har en vellykket overføring til iPod fra iTunes.
  • Løs ut iPod fra datamaskinen før du kobler det å sikre at data ikke går tapt.