Hvordan overføre til talepost Stans i Sprint

For mobiltelefon eiere, er stemmen post funksjonen avgjørende. Hvis du savner en som ringer samtale, eller er ute av stand til å ta samtaler, kan innringere lett igjen en beskjed til deg å ta opp når det passer deg. Det er tider, men når du ønsker at det skal være en forsinkelse mellom deg ikke svarer mobiltelefonen og innringeren blir ledet til talepost, kanskje fordi du rett og slett ikke kan svare telefonen så raskt som du ønsker. Som de fleste mobiltelefon tjenesteleverandører, gjør Sprint du sette opp din mobiltelefon slik at du kan utsette å sende innringere til talepost.

Bruksanvisning

Med LCD-skjerm

1 Hold nede telefonens "Function" tasten og trykk tallet "2"

2 Velg "Next" på telefonens LCD-skjerm. Bruk telefonens piltastene og "Enter" eller "Velg" for å gjøre dette.

3 Velg "n_ans." Trykk på "8" -knappen, "2" -knappen, "-" knappen, "8" -knappen og deretter på "9" -knappen.

4 Velg "Lagre" på telefonens LCD-skjerm. Gjør dette ved å trykke på telefonen piltastene og deretter trykke "Enter" eller "Velg" -knappen.

5 Velg enten CO eller ICM / CO. Bare én av disse vil være et alternativ for deg, og som vil være avhengig av telefonens programvare. Velg dette alternativet ved å trykke på telefonens piltastene og trykke på "Enter" eller "Velg" -knappen.

6 Velg hvor lenge du vil at telefonen skal forsinke gå til talepost når du svarer via LCD-skjermen. Gjør dette ved å trykke på telefonen piltastene og deretter trykke "Enter" eller "Velg" -knappen. Telefonen vil nå utsette tiden til innringere overføres til talepost.

Med Ingen LCD-skjerm

7 Trykk telefonens "Funksjonstast". Trykk på "2" -knappen.

8 Trykk på "4" -knappen. Trykk på "8" tasten, "2", vil "-" -tasten, "8" tasten og "9" -tasten.

9 Trykk på følgende knapper for å utsette telefonen kommer til talepost for de oppførte tider:

Trykk "0" for å forsinke i 10 sekunder

Trykk "1" for å forsinke i 20 sekunder

Trykk "2" for å forsinke i 30 sekunder

Trykk "3" til å utsette i 40 sekunder

Trykk "4" for å forsinke i 50 sekunder

10 Lytt til telefonens bekreftelsestone. Dine innringere vil nå bli forsinket hvor mye tid du har valgt før de overføres til talepost.