Hvordan overføre Super 8 Film

Hvordan overføre Super 8 Film


Overføre gamle Super 8-filmer til video er en utmerket måte å sikkerhetskopiere dem på et format som er holdbare og vil være rundt i lang tid. Du kan sende Super 8-filmer til et selskap som vil overføre dem profesjonelt, men det vil ta mye tid og kan bli dyrt veldig fort. I stedet er det en enkel måte å lage digitale kopier av Super 8-filmer hjemme gratis.

Bruksanvisning

1 Sett opp Super 8-filmer på en Super 8-projektor. Få dem i kø opp og klar til å projisere på en skjerm eller en annen flat, hvit overflate, men ikke faktisk projisere dem ennå.

2 Sett opp ditt digitale videokamera. Rettes mot overflaten på hvilken du skal projisere Super 8-filmer. White-balansere kameraet ved hjelp av kameraets interne innstillinger, og ramme alt riktig, slik du tar opp alt av Super 8 film ramme.

3 Prosjekt Super 8-filmer samtidig opptak med digitalt kamera. Dette vil skape en høy kvalitet "backup" kopi av Super 8 film på kameraet.

4 Overfør opptakene du har spilt inn til datamaskinen. Avhengig av type kamera, kan dette være så enkelt som å ta den skrivbare DVD ut av kameraet og setter det i datamaskinens CD-stasjon, eller koble kameraet til en datamaskin med en firewire kabel og overføre den. Uansett, når du får filene på datamaskinen din, vil du ha opprettet en digital sikkerhetskopi av Super 8-filmer.