Hvordan overføre musikk fra iPod til iTunes på Vista

Hvordan overføre musikk fra iPod til iTunes på Vista


Overføre musikk fra en iPod til iTunes-programmet på din PC som kjører Windows Vista krever at du først autorisere datamaskinen, som gjør det mulig å spille av musikk, videoer og andre medier kjøpt under iTunes-kontonavn. Denne overføring prosessen er også nyttig hvis du trenger å flytte overført musikk til en annen datamaskin før du gjenoppretter iPod, eller bare ønsker å opprette en kopi på din PC for sikkerhetskopiering.

Bruksanvisning

1 Koble iPod til PC-en ved å sette iPod-kabelen til Dock-tilkoblingen på iPod og datamaskinens USB-port. Vent til iTunes til å automatisk starte, eller manuelt åpne iTunes.

2 Klikk "Start" nederst på PC-skjermen, og velg "Programmer" og "iTunes" for å kjøre iTunes.

3 Velg "Lagre" -knappen på iTunes-menyen og klikk på "Autoriser maskinen." Klikk på tomme felt, og skriv inn e-postadressen knyttet til din iTunes-konto og skriv inn passordet.

4 Klikk på "Godkjenn" -knappen for å autorisere Vista-maskin for iTunes-konto, og klikk "OK" i dialogboksen som varsler deg om antall fullmakter igjen.

5 Klikk "Fil" på iTunes-menyen, og klikk "Overfør kjøp fra (Ditt navn) 's iPod." IPod vil begynne å overføre musikk og plassere den nye musikken i "Kjøpt" mappen i sidepanelet i iTunes, og også i iTunes-biblioteket.

6 Koble iPod fra din PC ved å velge "Eject" knappen ved siden av iPod-fanen i sidepanelet i iTunes.