Hvordan overføre musikk fra iPod til iPhone

Som teknologi forbedrer og nye produkter kommer på markedet, forlate vi den gamle til den nye. De fleste som har kjøpt iPhone ikke har tenkt å bære sine iPoder rundt med dem lenger. Men de trenger for å overføre musikk fra iPod til iPhone. Ved hjelp av iTunes på datamaskinen, er overføringen enkel.

Bruksanvisning

1 Start iTunes på datamaskinen din. Koble iPod til datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen som fulgte med enheten. Når du kobler enheten synkroniserer med iTunes i henhold til innstillingene du valgte i det siste. I tillegg kopierer all musikk du har kjøpt på iPod til iTunes musikkbibliotek.

2 Klikk på utmatingssymbolet ved siden av iPod navn under "Enheter" i venstre navigasjonspanelet i iTunes. Koble iPod fra datamaskinen.

3 Koble iPhone til datamaskinen på samme måte som du gjorde iPod.

4 Klikk på navnet på iPhone under "Enheter" i venstre navigasjonspanelet i iTunes. Klikk "Music" på toppen av hoved iTunes skjermen.

5 Sett en hake i boksen ved siden av "Synkroniser musikk», og i boksen ved siden av "Hele musikkbiblioteket." Hvis du foretrekker å kopiere bare noe av musikken til iPhone, indikerer dine valg i boksene. Klikk på "Apply" nederst i høyre hjørne av iTunes-skjermen for å lagre disse innstillingene. Klikk "Sync" i samme område for å starte overføring av musikk fra datamaskinen til iPhone.

6 Vent til musikk overføringen er fullført. Klikk på utmatingssymbolet ved siden av iPhone navn i venstre navigasjonspanelet. Koble fra enheten.

7 Se i "iPod" app på startskjermen iPhone for å finne all den musikken du overførte.

Hint

  • Dette bør også arbeide for å flytte musikk fra en iTouch til en iPhone.