Hvordan overføre kontakter fra Sprint til Verizon

Hvordan overføre kontakter fra Sprint til Verizon


Bruk og kompleksiteten av mobiltelefoner har ført folk til å lagre store mengder kontaktinformasjon direkte på mobiltelefonen. Når du skifter mobiltelefon leverandører eller kjøpe en ny mobiltelefon, mange mennesker ønsker å direkte overføre sin kontaktinformasjon til den nye telefonen. Prosessen med å spare kontaktinformasjon fra en Sprint telefon og overføre den til en Verizon telefonen er grei.

Bruksanvisning

1 Slå på Sprint mobiltelefon og logge deg på Sprint nettstedet.

2 Registrer deg hos Sprint Mobile Sync til å begynne å lagre telefonens kontaktinformasjonen trygt på nettet. Når Sprint mobiltelefon er registrert med gratis tjeneste, vil eventuelle endringer i telefonens kontaktliste blir automatisk oppdatert og lagret på nettet.

3 Last ned Desktop Sync programmet fra Sprint nettside. Bruk Desktop Sync til å overføre alle Sprint telefonens kontaktinformasjonen til Microsoft Outlook.

4 Kjøpe og aktivere den nye Verizon mobiltelefon. Gå til Verizon hjemmeside. Registrer deg og laste ned Verizon Backup Assistant synkroniseringsprogram.

5 Bruk Verizon Backup Assistant for å overføre den lagrede kontaktinformasjonen fra Microsoft Outlook til Verizon telefonen.

Hint

  • Det er en god ide å bruke synkroniseringsprogrammer til butikken kontaktinformasjon selv om du ikke kjøper en ny telefon eller skiftende leverandører. Å ha den informasjon som er lagret på nettet vil spare deg for mye tid hvis telefonen blir mistet eller stjålet.