Hvordan overføre Google Earth Maps til en Garmin Rino

Når du overfører Google Earth kart til Garmin-Rino, kan du få tilgang til dataene på den håndholdte mobile GPS-enhet. Det er ikke så enkelt som å flytte filer, men fordi Rino ikke automatisk støtter Google Earth-filer. Når filen er i riktig format, men flytter den er rask nok til at du vil være på neste eventyr på kort tid.

Garmin Rino filtyper

Garmin Rino, som alle GPS-enheten, støtter bare visse filtyper. Den støtter ikke KML-filer, som er standard filtype for Google Earth kart. For å lese Google Earth-filer på Rino, endre den til en type fil som Garmin kan tolke. Garmin Rino, som de fleste GPS-enheter, støtter GPX filtypen.

Nedlasting Earth Maps

Slik eksporterer du kart fra Google Earth, klikker du på Fil-ikonet, og klikk deretter på "Eksporter som KML." Hvis du vil at hele kartet, klikk på "hele kartet." Hvis ikke, så velger du laget du vil eksportere. Klikk "Export" og lagre filen på datamaskinen.

Konvertering av filer

Siden Google Earth KML-filer ikke støttes av Garmin Rino, konvertere filene fra KML til GPX. Mange filkonverteringsprogrammer er tilgjengelig på nettet, inkludert KML2GPX, GPS Babel og GPSies konvertere. For å konvertere kartet, velge KML som inngangs og GPX som utgang. Last opp KML-filen du lagret og deretter starte konverteringen. Lagre den konverterte GPX-filen til datamaskinen.

Last opp til Rino

For å laste opp GPX-filen du opprettet din Garmin Rino, første enheten må være koblet til datamaskinen med en mini-USB til USB-kabel. Når du er tilkoblet, vil Garmin vises som en flyttbar stasjon under "Computer". Åpne Garmin-stasjonen og åpne GPX-mappen. Dra GPX-filen du konvertert og lagret i GPX mappe på Garmin. Fjern Garmin fra datamaskinen og filen vil være tilgjengelig på Rino.

Hvis Rino har et spor for SD-kort, kan du laste inn SD-kortet i datamaskinen og sette kartene på SD-kortet. Når du er ferdig, setter SD-kortet tilbake i Rino.