Hvordan overføre et mobilnummer fra en person navn til en annen

Hvordan overføre et mobilnummer fra en person navn til en annen


Overføre et mobilnummer fra en persons navn til et annet er en tjeneste som tilbys av de fleste mobiloperatører. Et alternativ til å avbryte og betale dyre tidlig avslutning avgifter, overføre et mobilnummer også overfører antall økonomiske ansvar og gjenværende kontraktsforpliktelse. Den nye eieren må oppfylle den trådløse selskapets behov for service. Dette innebærer vanligvis passerer en kredittsøknad, og søkere må være minst 18 år.

Bruksanvisning

1 Kontakt mobiloperatøren og be om informasjon om en overføring av ansvar. (Hvis du ikke vet kundeservice nummeret, kan det bli funnet på fakturaen.) Representanten kan gi deg beskjed hvis prosessen kan gjennomføres elektronisk, eller hvis du trenger å gå til en butikk.

2 Gi representant med det nye partiet personlige informasjon. I de fleste tilfeller er det legitimasjon kreves. Fullt navn, adresse og gyldig kontaktinformasjon må også gis.

3 Fyll ut release form og signere den. Personen som tar over kontoen må også signere overføringsskjema til å anta telefonnummeret.