Hvordan overføre en Zune-biblioteket til et Micro SD-kort

Hvordan overføre en Zune-biblioteket til et Micro SD-kort


MicroSD-kort er minnekortet som ofte brukes i elektroniske enheter som mobiltelefoner. De er ekstremt små SD-kort, omtrent på størrelse med et miniatyrbilde, derav "microSD." Du kan bruke disse kortene til å utvide mobiltelefonens minne, noe som er ideelt for å lytte til musikk på din mobiltelefon. Hvis du ønsker å overføre en Zune-biblioteket til et microSD-kort, slik at du kan lytte til favorittmusikken din direkte på mobiltelefonen din, kan du gjøre det med riktig maskinvare.

Bruksanvisning

1 Koble den lille enden av USB-kabelen til Zune, og koble den andre enden av USB-kabelen inn i en av datamaskinens USB-porter.

2 Sett inn microSD-kortet inn i microSD-kortleser, og koble den microSD-kortleser til en av datamaskinens USB-porter.

3 Klikk på "Start" -knappen og velg "Min datamaskin". Dobbeltklikk på Zune-stasjonen for å se din Zune-biblioteket. Minimer vinduet.

4 Klikk på "Start" -knappen og klikk på "Min datamaskin". Dobbeltklikk på microSD-kort.

5 Åpne minimert Zune vinduet. Dra og slipp sanger fra Zune-biblioteket som du ønsker å overføre til "My Music" -mappen på microSD-kort.

Hint

  • Hvis datamaskinen bare har en USB-port på den, koble til Zune, og overføre biblioteket til datamaskinen ved å dra og slippe den til "My Music" -mappen på harddisken. Koble Zune, plugger microSD-kortleser til USB-porten, og dra og slipp musikken til den fra "My Music" -mappen på harddisken.
  • MicroSD-kortet kan bare holde musikk opp til sin minnegrensen, slik at du kanskje ikke være i stand til å overføre hele Zune-biblioteket til microSD-kortet.