Hvordan overføre en Prepaid Phone Number

Hvordan overføre en Prepaid Phone Number


Mobile nummerportabilitet (MNP) er utformet slik at mobiltelefonkunder beholde sitt telefonnummer ved bytte fra ett selskap til et annet. Du kan overføre de fleste telefonnumre inn og ut, fra ett selskap til et annet. Et telefonnummer fra forhåndsbetalte cellular service er ikke noe unntak. Det finnes andre unntak, og unntakene mellom operatører, men du vil ikke vite om en port faktisk vil lykkes før prosessen har startet. Det er alltid initiert gjennom den nye operatøren.

Bruksanvisning

1 Velg en ny telefon carrier. Hvis du planlegger å bruke din nåværende telefonen med ny transportør, vil du trenger for å sikre kompatibilitet. De to vanligste standarder i USA er GSM og CDMA. De to standardene er ikke utskiftbare.

2 Initiere overføringsprosessen med den nye telefonen carrier. Du må starte prosessen med den nye transportøren. Dette sikrer at du ikke går uten service.

3 Gi all nødvendig dokumentasjon og signaturer. Din nye transportøren må se dokumentasjon på at du er i kontroll over antall for å bli portert. Dette tar vanligvis form av en regning. Signer og fakse alt de ber om.

4 Vent til den gamle bære godkjenner porterings forespørsel. Det nye flyselskapet vil holde deg oppdatert etter hvert som statusendringer. Det kan ta alt fra en dag til fire uker.

5 Løse eventuelle problemer som oppstår. Hvis porting forespørselen er avslått, kan du være i stand til å gi ytterligere dokumentasjon for å tilfredsstille din gamle telefon operatør. De er pålagt ved lov å tillate deg å portere nummeret ditt, i de fleste tilfeller.

Hint

  • Hvis du avbryter tjenesten med din nåværende forhåndsbetalt transportør før nummeret ditt er fullt overført, kan du miste nummeret. Alltid starte porting prosessen fra den nye transportøren.