Hvordan overføre en iTunes-biblioteket til en iPhone

Hvordan overføre en iTunes-biblioteket til en iPhone


Din iPhone kan doble ikke bare som datamaskinen, med full web-tilgang og raske applikasjoner, men også som en iPod. Avhengig av størrelsen på musikksamlingen lagret gjennom iTunes, kan du overføre hele biblioteket på din iPhone. Følg disse enkle trinnene, slik at du aldri vil være borte fra dine favorittsanger.

Bruksanvisning

1 Koble til en ekstern harddisk hvor iTunes-biblioteket kan oppbevares før du kobler iPhone til datamaskinen. Når du kobler iPhone, vil iTunes-programmet åpner. Hvis harddisken der musikkbiblioteket ditt lagres ikke allerede er tilkoblet, vil iTunes-programmet søke etter musikk på den interne harddisken.

2 Koble iPhone til datamaskinen din med sin hvite USB-ledningen. Bruk ledningen som fulgte med iPhone heller en fra din iPod. Når iTunes gjenkjenner iPhone, vil den vises i venstre kolonne under "Enheter" -delen.

3 Klikk på iPhone-ikonet eller hvor som helst på din iPhone rad i «Enheter» -delen. Raden vil markere og iTunes-skjermen vil vise din iPhone oppsummeringssiden.

4 Klikk på "Music" -fanen nær toppen av iTunes-skjermen. Deretter klikker du i boksen til venstre for "Synkroniser musikk». Rett under ved å klikke på sirkelen til venstre for "hele musikkbiblioteket."

5 Sjekk ledig kapasitet på din iPhone i feltet nederst i iTunes-skjermen (linjen som ligner et termometer). Tilgjengelig plass vil være representert ved den lysegrå "tomrom" på høyre side. Hvis du er bekymret for at hele iTunes-biblioteket ikke kan passe på din iPhone, klikker du på sirkelen til venstre for "Markerte spillelister, artister og sjangre». Følgende to kolonner vises under: "Spillelister" og "Artister". Klikk i boksen til venstre for hver spilleliste eller artist som du definitivt vil ha på din iPhone. Dette vil overføre alle sangene fra den artisten i biblioteket. Klikk deretter på "fylle automatisk ledig plass med sanger" i den øverste boksen på iTunes skjermen. Dette vil sikre plassen til sangene du vil og overføre resten av biblioteket tilfeldig til din iPhone er full.

6 Klikk på den grå "Apply" knappen nederst til høyre side av skjermen. En bar med svart og mørk grå striper vises på toppen av iTunes-skjermen mens en kopi av biblioteket blir overført til din iPhone. Når det er trygt å koble din iPhone, vil du se meldingen "iPhone synkronisering er fullført. OK å koble fra."

Hint

  • ITunes overfører kopier av sangene i biblioteket til din iPhone. Det eneste unntaket er hvis du legger til i iTunes-biblioteket ved å kjøpe en sang fra iTunes med iPhone mens du er borte fra datamaskinen. Neste gang du kobler iPhone til datamaskinen, vil imidlertid iTunes overføre den opprinnelige musikkfilen som ble lastet ned på iPhone fra iTunes til resten av iTunes-biblioteket, uansett hvor det er lagret.