Hvordan overføre en adressebok fra en skadet Cell Phone

Arg! Telefonen er skadet og kontaktene dine er fanget inne. Ikke alt er tapt, men. Du kan overføre kontakter til en brukt telefon distribuert av samme mobiloperatør eller kjøpe en ny telefon å bære dine kontakter med liten eller ingen hodepine. SIM-kortet er designet som en enkel overføring system mellom telefoner, men det kan være en bedre metode. Snakk med en bæresalgsrepresentant om den beste overføringsmetode for den skadede og nye telefonen.

Bruksanvisning

1 Spør mobiloperatør representant til å overføre kontaktene dine etter kjøp av den nye telefonen.

2 Ta ut SIM-kortet fra den skadede mobiltelefon for å installere i den nye telefonen. SIM-kortet er funnet ved siden av batteriet.

3 Overføre kontakter ved hjelp av gratis iSync programvare for Apple-brukere. Last ned programmet på http://www.apple.com/support/isync/.

4 Bruk nettverktøy som tilbys av din mobiloperatør. Verizon Backup Assistant lagrer dine kontakter på nettet og Nextel lar deg lagre opptil 2000 kontakter for $ 5 i måneden.

5 Finn synkronisering kabler eller programvare på en lokal elektronikk eller databutikk. Veibeskrivelse varierer etter merke av kabler; Les de medfølgende instruksjonene for riktig bruk. FutureDial tilbyr forskjellige kabler for hver telefonmodell; SnapSync bruker Microsoft Outlook til å flytte kontakter; Datapilot Universal Settet inneholder alt som trengs for vellykket synkronisering og fungerer for de fleste telefoner.

Hint

  • Rådfør deg med en salgsrepresentant fra din mobiloperatør for den beste overføringsmetode for din stil av telefonen.