Hvordan overføre AT & amp; T talepostmeldinger for opptak

Hvordan overføre AT & amp; T talepostmeldinger for opptak


Hvis du er villig til å betale for å overføre talepostmeldinger til en CD eller tape, kan du bruke en tredjeparts produksjon tjeneste som CBW Productions. Men hvis du ønsker å utføre oppgaven selv, er det noen måter du kan gå om det. Hvis du abonnerer på AT & T U-vers Voice eller Unified Messaging telefon service og du eier en Blackberry eller iPhone, kan du bruke AT & T Mobilsvar Viewer app for å sende talemelding til en datamaskin. Alternativt kan du bruke en telefonopptak adapter for å dubbe meldingene inn i datamaskinen. Deretter brenne meldinger til CD.

Bruksanvisning

Overfør talemelding til datamaskin med en telefon opptak Adapter

1 Kjøp et telefonopptak adapter. Det finnes mange typer av telefonopptak adaptere. Noen er laget for bruk med faste telefoner. Andre er laget for å brukes sammen med mobiltelefoner.

2 Følg instruksjonene som fulgte med telefonopptak adapter for å koble enheten til telefonlinjen og datamaskinen.

3 Åpne Start-menyen på datamaskinen. Skriv "Sound Recorder" i søkeboksen. Velg "Sound Recorder" i søkeresultatene for å starte Lydinnspilling programmet.

4 Plukk opp telefonen og ringe mobilsvar kortnummer. Skriv inn talepostkasse PIN-koden når du blir bedt om. Følg taleinstruksjonene for å navigere til talemelding du vil overføre for opptak.

5 Spille av talepostmeldingen. Klikk "Start Recording" i Lydinnspilling programmet når du er klar til å begynne dubbingen meldingen inn i datamaskinen. Klikk på "Stop Recording" når du er ferdig. Den "Lagre som" dialogboksen åpnes. Lagre filen i standardmusikkmappen Windows. Ved å lagre filen til denne mappen, det automatisk vil bli lagt til i Windows Media Player-biblioteket.

Overfør Voice Mail Melding til datamaskin med AT & T Mobilsvar Viewer App

6 Åpne AT & T Mobilsvar Viewer app på din iPhone eller Blackberry. Din talepost "Innboks" vises.

7 Velg meldingen du vil overføre for opptak. Hvis du bruker en iPhone, trykk på den blå pilen ikonet ved siden av talepostmelding. "Info" vises. Velg "Videresend som e-post." Hvis du bruker en Blackberry, velger du "Meny" etter fremhever meldingen. Deretter velger du "Forward via e-post."

8 Skriv inn din epostadresse. Velg "Send". Din talemelding er vedlagt e-posten som en WAV-fil.

9 Logg inn på e-postkontoen. Åpne telefonsvarer epost videresendt til din konto. Klikk på .wav filvedlegg. Lagre filen i standardmusikkmappen Windows.

Kopier talemelding fra datamaskinen til CD

10 Åpne Start-menyen. Skriv "Windows Media Center" i søkeboksen. Klikk på "Windows Media Center" i søkeresultatene for å starte programmet.

11 Gå til "Burn" -kategorien. Klikk på Brenn-knappen Alternativer øverst til høyre i kategorien Brenn vinduet. Velg "Audio CD".

12 Legg i en tom CD-R-plate i datamaskinens CD-brenner.

1. 3 Dra .wav fil opptak av talepostmeldingen fra Windows Media Player-biblioteket til "Burn List".

14 Klikk på "Start Burn".