Hvordan oppvask Dual tuner DVR arbeid?

Oppvask-nettverket dual-tuner satellitt-mottaker med en digital video recorder verk ved å gi programmering til to TV-er via en mottaker. Du kan ta opp to programmer samtidig bruker mottakeren og se en av de programmer mens begge er innspillingen. Denne type satellittmottaker er eksklusivt til oppvask-nettverket.

Grunnleggende

I motsetning til satellitt-mottakere for DirecTV, får en dual-tuner Dish Network DVR mottaker unike TV kringkastingssignaler som kan vises på ulike TV-er. DirecTV er mottakere omvendt, krever en egen mottaker for hver TV. Dish Network dual-tuner DVR-mottaker gir deg også muligheten til bilde-i-bilde-visning på en TV ved hjelp av mottakerens to mottakelser, men du kan ikke se den andre program på en annen TV når du bruker denne funksjonen. Ved hjelp av en dual-tuner dvr mottaker kan du stoppe avspillingen av et opptak i ett rom, og deretter fortsette å se det samme programmet i et annet rom uten behov for en andre DVR mottaker.

Prosess

Det oppvask nettverk dual-tuner DVR-mottaker er det siste trinnet i en fem-trinns prosess som bringer satellitt-programmering til din TV. Nettverk, slik som ABC, The Food Channel og ESPN, stammer prosessen ved å sende programmering ut, via satellitt-sendinger, til oppvask-nettverkets kringkastingssentre. Disse sentrene sender så signaler tilbake til oppvask-nettverket satellitter, som sender sendingen til din parabolantenne. Parabolantenne, noe som krever en kablet tilkobling til DVR-mottaker, sender dataene til mottakeren hvor det blir dekodet og vist på TV.

mottakere

På tidspunktet for offentliggjøring, tilbyr Dish Network et utvalg av standard, DVR-utstyrt og HD-mottakere. De eneste modeller tilgjengelig med dual-tuner teknologi er standardiserte og HD-mottakere er utstyrt med DVR. Du kan ta kontakt med oppvask-nettverket direkte for å kjøpe utstyr og tidsplan installasjon, men å kontakte en autorisert salgsrepresentant eller installasjon virksomhet kan spare deg for penger, så disse representantene ofte tilbyr rabatterte eller gratis installasjon. Ofte er disse autoriserte forhandlere tilbyr også rabatterte priser og gratis oppgraderinger.

DVR Feature

Det oppvask nettverk dvr mottakeren gjør det mulig å søke etter og planlegge programmering gjennom på skjermen brukergrensesnitt. Når du planlegger et show å spille inn, stiller DVR automatisk til ønsket program på riktig tidspunkt og kanal og lagrer innholdet digitalt til harddisken. Programmet er da tilgjengelig for deg å se på din fritid ved å åpne registrert showet fra mottakerens innspilte programmer alternativet. Bare antenne nettverket mottakere med DVR er i stand til å støtte leverandørens internettbaserte funksjoner, som gir deg tilgang til on-demand-filmer og TV-programmer og YouTube-videoer.