Hvordan oppkobling Bose 901 høyttalere til Bose Lifestyle III System

Bose stereoanlegg bruker en proprietær høyttaler forbindelse med en spesiell plugg og kabel unik for Bose linje av lydprodukter. Ledninger og plugger er festet permanent til høyttalerne og koble til et Bose mottaker system med matchende knekt. Bose 901 høyttalere koble til Bose Lifestyle III-systemet ved hjelp av disse pluggene og ledninger. En av de to stereo Bose 901 høyttalere inneholder en effektforsterker til å drive begge høyttalerne, som kobles sammen. En enkelt tilkobling fra Bose Lifestyle system leverer lyd til begge høyttalerne. Systemet leveres med alle nødvendige kabler.

Bruksanvisning

1 Koble pluggen på hver ende av den 30-fots høyttaler ledningen til høyre og venstre høyttaler ved å trykke rett inn i kontaktene. Den høyre høyttaler jack er merket "Input" og venstre høyttaler jack er merket "Til tilbehør Speaker."

2 Sett pluggen på den svarte systemkabelen inn i "Speaker sone 1" kontakten på baksiden av Bose Lifestyle mottaker og skyv pluggen på den andre enden inn i kontakten på baksiden av venstre høyttaler merket "Fra Lifestyle Music Center."

3 Koble strømledningene på baksiden av Bose mottakeren og venstre høyttaler til stikkontakter.

Hint

  • Koble lydkablene mellom høyttalerne og Livsstil mottakeren Bose før du kobler utstyret til elektrisitet.