Hvordan oppdatere en T-Mobile G1

T-Mobile G1 er en smarttelefon laget av HTC for bruk på T-Mobile mobilnettverk. Som andre smartphones, og har en rekke funksjoner, inkludert en nettleser, kamera, søknad butikken og e-post. Operativsystemet er "Android", som oppdateres jevnlig med forbedringer og løsninger på problemer. For å kunne søke en oppdatering til din T-Mobile G1 smarttelefonen, må du få tilgang til "Systemoppdateringer" -menyen i telefoninnstillingene.

Bruksanvisning

1 Slå på telefonen ved å trykke på "Power" knappen nederst på telefonen.

2 Klikk på "Meny" -knappen under skjermen.

3 Trykk på "Settings" alternativet.

4 Bla til "Om telefonen" alternativet.

5 Trykk på "Systemoppdateringer" -menyen. Hvis du ser meldingen "Systemet er nå oppdatert," så er det ingen oppdateringer.

6 Trykk på "Update" alternativet, og deretter vente på at oppdateringen gjelder for telefonen. I de fleste tilfeller vil telefonen må starte før den kan installerer oppdateringen.

Hint

  • Du kan også oppdatere individuelle programmer på T-Mobile G1. Trykk på den grå fanen nederst på skjermen, og deretter bla til "Market" alternativet. Klikk på "Meny" -knappen på bunnen av telefonen, og velg "Mine apps" alternativet. Klikk på en applikasjon med ordene "Oppdater tilgjengelig" ved siden av seg for å oppgradere det programmet.